Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kim jest autorka: Kasia.. vel De. wotka ? |
... \"dama\"o skrajnie nacjonalistycznych poglądach i jawnie piąta kolumna Putina ? sexsi babcia ok. 55-57latek , wiadomo ; dzida mająca jedną córkę , wnuka ok.13stu latek i... raczej nic więcej oprócz psa Amstaffa , - ...a to zbieżność nazwisk ? tak szlachetna osoba, jak p. Katarzyna Niedziałkowska- pomoc administracyjna w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie w Łomży - pomagająca z racji piastowanego stanowiska i niepełnosprawnym ( w tym i niedowidzącym ... jak i nasz forumowy Krzysio ) - może a raczej nie, być taka głupia ? podrzędna a jednak urzędniczka jednostki budżetowej, ośmiesza swymi często wulgarnymi komentarzami na potralu 4lomza, wiarygodność instytucji - umieszczając na forum ksenofobiczne posty itp.. NO NIE WIERZĘ ? ... to chyba nie ta osoba ? SORRY, - p. Jacek Albin Nowakowski -Dyrektor - raczej by tego nie tolerował ? obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kim jest autorka: Kasia.. vel De. wotka ? |
sprawdzicie ; sam tego nie sprawdzę, nie mam konta na Facebooku obiektywny realista
|
|
notabene, brak info - ale nie każda pani ma ok.55latek jedną córkę i jednego wnuka ok.13to letniego, do tego psa rasy Amataff ! obiektywny realista
|
|
hahhaa ...może jestem i upierdliwy, ale ta kreatura , Kasia ,vel De... mnie prześladowała kilka lat na tym forum pisząc, że ja to \"skowronek \" - śp. deweloper p. Skowroński z Kownat ! ... tępa dzida wyPiSowała, że mnie dobrze zna, bywała u mnie z siostrą w biurze itp... tam jakoby miałbym je żeby niby żle potraktować itp... oj, często mi ubliżała, utożsamiając mnie z p. śp. Skowrińskim , używając wulgarnych słów i określeń , vide nie dziesiątki, a setki postów tej kreatury - nic nie ginie w archiwum 4lomza haha TA QRWA straszyła mnie pozwami przez kilka lat :)))) a dopy dała :))) no to jeszcze raz : JEB.AĆ QRWĘ Kasię ! niech mnie suka pozwie :)))) .. oj, będzie bal :))) obiektywny realista
|
|
Cięzko powiedzieć kto tam jest autorem. Zawsze można zapytać chata GPT. Może on będzie wiedział. _____________________________ Pisanie prac po angielsku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |