Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jestem bez grzechu! |
Nowy papież, Leon XIV, zakończył swoje przemówienie z loggii Pałacu Apostolskiego, udzielając odpustu zupełnego wszystkim wiernym zgromadzonym na Placu Świętego Piotra oraz osobom łączącym się za pomocą środków masowego przekazu. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jestem bez grzechu! |
|
Nie ma wielu lepiej formalnie umocowanych katolików ode mnie... Natomiast nowy papa, mimo, że urodził się w USA (posiada również obywatelstwo bodajże Peru) większość życia spędził POza USA i z tamtejszym kościołem konserwatywnym nie ma nic wspólnego. POza tym, w zaPOwiedzi przed błogosławieństwem nie zawężono jego skutków do katolików, tylko do tych, którzy są obecni i POłączeni przez środki komunikacji na odległość. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
...tylko, że ten POwołany na papieża jest anty TramPOwcem co POkazał wPiSami na X... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
youtube to Mp4 converter |
StreamDL is a free youtube to Mp4 converter ,it is the most fastest,no ads,more resolution options. Paste a YouTube URL to download instantly. No need to download any plugins. Stream Downloader: https://streamdl.net/
|
|
Wolę być z grzechem i mieć czyste sumienie że wspieram największą zbrodniczą organizację w dziejach ludzkości. Jak kk 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
youtube to Mp4 converter |
VideoDL is a free,the most fastest youtube video downloader ,no ads,more resolution options, allows to convert YouTube videos to MP4 or MP3 with the highest quality. Video Downloader: https://videodl.co/
|
|
![]() Cyrk nad cyrki na 4lomza/_yd gdy paplak ewangelizuje Polaków jako #paplik i #-Łomżyniak. Wesz&Go ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |