środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy katolik POwinien..?

Nowogrodzki zarzeka się publicznie do gorącej i niezłomnej kato-wiary, tymczasem bez żadnych skrupułów przejmuje majątek od kogoś, kto nie tylko POrzucił rodzinę, ale też nie łożył na utrzymanie dwójki dzieci. Alfonsio chwyta testament wydziedziczający skrzywdzoną rodzinę niczym pazerny cwaniaczek.

\"Superwizjer\" TVN24 ustalił, że pan Jerzy porzucił swoją rodzinę w Chojnicach. Nie utrzymywał kontaktów z żoną i dwójką dzieci. Nie płacił też alimentów. Po wielu latach odezwał się do córki przez Facebooka.

— Jedyny kontakt, jaki z nim miałam, był jakieś dziesięć lat temu. Napisał do mnie, odezwał się na Facebooku, po 42 latach. Próbowałam z nim rozmawiać, ale nie udało mi się z nim dogadać. Był jakby w innym świecie — powiedziała \"Superwizjerowi\" córka mężczyzny.
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/syn-pana-jerzego-zabral-glos-ostro-ocenil-karola-nawrockiego/8jtsx4c,79cfc278

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy katolik POwinien..?

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org