Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy katolik POwinien..? |
Nowogrodzki zarzeka się publicznie do gorącej i niezłomnej kato-wiary, tymczasem bez żadnych skrupułów przejmuje majątek od kogoś, kto nie tylko POrzucił rodzinę, ale też nie łożył na utrzymanie dwójki dzieci. Alfonsio chwyta testament wydziedziczający skrzywdzoną rodzinę niczym pazerny cwaniaczek. \"Superwizjer\" TVN24 ustalił, że pan Jerzy porzucił swoją rodzinę w Chojnicach. Nie utrzymywał kontaktów z żoną i dwójką dzieci. Nie płacił też alimentów. Po wielu latach odezwał się do córki przez Facebooka. — Jedyny kontakt, jaki z nim miałam, był jakieś dziesięć lat temu. Napisał do mnie, odezwał się na Facebooku, po 42 latach. Próbowałam z nim rozmawiać, ale nie udało mi się z nim dogadać. Był jakby w innym świecie — powiedziała \"Superwizjerowi\" córka mężczyzny.https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/syn-pana-jerzego-zabral-glos-ostro-ocenil-karola-nawrockiego/8jtsx4c,79cfc278 W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy katolik POwinien..? |
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |