poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Alfonsio nie sPOtkał się z prezydentem USA

Alfonsio był na audiencji u papieża:

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Alfonsio nie sPOtkał się z prezydentem USA

Trampek, który niedawno uczestniczył w pogrzebie papieża Franciszka – co było jego pierwszą podróżą zagraniczną od powrotu do władzy – zasugerował w rozmowie z dziennikarzami, że chciałby zostać papieżem. „Chciałbym zostać papieżem. To byłby mój wybór numer jeden” – powiedział... Dwa dni później opublikował grafikę z własnym wizerunkiem w mitrze, z pastorałem i w białych szatach.

https://wbijamszpile.pl/donald-trump-zostal-papiezem-kontrowersyjne-zdjecie-prezydenta-usa/

Trampek szydzi z POdstawowych dla kato-prawicy wartości, nie tylko swoim sodomicznym życiorysem (trzecia żona, kontakty z prostytutkami, którym płacił za milczenie odPiSując wydatek od POdatku), ale też lekceważącym stosunkiem do następcy Chrystusowego na papieskim tronie...
Czy POparciem tak szkaradnej persony może szczycić się Alfonsio Nowogrodzki..?

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org