Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karol Nawrocki spotkał się z Donaldem Trumpem |
Karol Nawrocki w Białym Domu. Spotkał się z Donaldem Trumpem ![]() W rozmowie z Telewizją Republika Nawrocki powiedział, że w rozmowa z prezydentem USA zeszła również na kwestię wyborów. - Prezydent Trump powiedział: „you will win” (ty zwyciężysz). Odczytałem to jako rodzaj życzenia mi sukcesu w nadchodzących wyborach - mówił prezes IPN. Dodał, że „po całym dniu” spędzonym w USA, nabrał pewności, że „amerykańska administracja ma świadomość tego, co dzieje się w Polsce i, że te wybory są bardzo ważne”. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karol Nawrocki spotkał się z Donaldem Trumpem |
Weźże paplak już się nie ośmieszaj. Podpięcie cytatu z Pisma nie wytwarza wcale głębi teologicznej. I nie pajacuj już! ... Bo i w odróżnieniu od ciebie tępy pajacu są tu ludzie którzy brzydzą się kłamstwem ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Nooo, Widać w każdym razie, , że i ci wąscy i tamci paplacy na razie wyją ze zgryzoty .... I żadne orędzia albo i zrywanie ukraińskich flag nic tu nie pomoże ..... — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Trampek zwracał się do Alfonsia per \"ty\", „you will win” (ty zwyciężysz). traktując go jako chłoptasia w krótkich majtkach :) a jak zwracał się do Trampka Nawrot ? ... Panie Prezydencie ? obiektywny realista
|
|
zwykła kurtuazja - \"rozmowa\" - trwała kilka minut i szybka fotka :) podobno Nawrocki spędził w Białym Domu prawie 8 godzin - raczej nie w Białym Domu , a na pikniku przed w Ogrodzie Różanym, zanim odbył się tam główny event, Karol 1,5 godziny wcześniej był już na miejscu. hahaha Aneta Glam , jak i Caroline Derpieński też bywały na piknikach u Trampka :) obiektywny realista
|
|
Ten post jest przeznaczony dla młodzieży, która tu zagląda ku pokrzepieniu serc: Google Tłumacz: Wygra pan - you will win Deeepl Translator: Wygra pan - you will win A z tymi językami, o ile dobrze pamiętam, zaczęło się od akcji przeprowadzonej przez koszer stację TVN24 jeszcze w roku 2011, kiedy to red. Arleta Zalewska pojawiła się w Sejmie i w języku angielskim zaczęła prowokować wybranych posłów, by popisali się swoimi językowymi umiejętnościami. Wyglądało to tak, że red. Zalewska podeszła do posła PiS-u Mariusza Kamińskiego i zadała mu następujące pytanie: „Hałs jor politikal partaj kolt?” Kamiński najpierw zdębiał, a potem odpowiedział właściwie dość poprawnie, że to zależy od tego, o co ona pyta, i jak najbardziej sensownie poprosił, żeby mu uściśliła, o co jej chodzi. Wówczas pracownica TVN-u pokazała paluszkiem na wiszące obok na ścianie pisowskie logo i wystękała: „Łot is zis nejm? Prawo i Sprawiedliwość is in polisz. End in inglisz?” Dobre? No, wręcz fantastyczne, zwłaszcza gdy weźmiemy pod uwagę fakt, że wspomniana Arleta Zalewska po tych 12 latach jest wciąż jednym z pierwszorzędnych pracowników tej szemranej stacji. Podobnie jak Arletka zna języki srul paplak kartofel pytajnik kutabas i cała reszta tego trzeciego sortu …… No! To tyle na temat znajomości języka u paplaków ……… — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Widać, że paplaki dostali takiego kopa w zad, że do wyborów się z tego nie otrząsną .... TVN i TVP jakby mogli, to by rozerwali Trumpa na strzępy. Ileż tam biadolenia, jak to Trump szkodzi USA, obiecał zakończyć wojnę i co nie potrafi. Polecam w ramach eksperymentu wejsc na komentarze pod artykulami z GW. Tam to jest dopiero sciek ... to guwniane forum to jest jeszcze przedsionek ... — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
\"W Białym Domu spotkał się z sekretarzem stanu Marco Rubio autorem ustawy 447. Pissowczyk znowu szuka namaszczenia u bŻYDali.\" _________________________________________________________________ https://deepstatemap.live/ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Nooo, a szczęśćborz w tym czasie dokonywał kolejnej prowokacji z flagami .... — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie Palestyna! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Nawrocki „W Białym Domu spotkał się z sekretarzem stanu Marco Rubio autorem ustawy 447” ... To już wiemy kto zaaranżował spotkanie Nawrockiego z Donaldem Trumpem oraz kto i ile zapłaci. My Polacy ... ydzi Holocaust Industri mają już kwity na Nawrockiego ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie Palestyna! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
ewentualna kadencja Nawrota będzie kontynuacją prezydentury Judy obiektywny realista
|
|
Okazuje się, że dupiarz ma bardzo mocne karty, żeby spotkać się z prezydentem Trumpem. Jeśli to ciebie zainteresowało, to obejrzyj poniższy filmik (tylko minuta szesnaście, ale warto: https://www.youtube.com/watch?v=AT8y4iPrYQE Jedzmy razem PRINCE POLO myly panstwo, jak mówił bolek wałęsa. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Moje hasło na wybory: CAŁA POLSKA NA RAFAŁA ! ***** karolka obiektywny realista
|
|
Nie radzą sobie z traumą paplaki, oj nie radzą .... i dobrze im tak .... — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Karol Nawrocki - mierny, bezideowy, służalczy, infantylny arywista o twarzy idioty ale i psychopaty. Kto z nim pracował określa go jako psychopatę. Świetny materiał na prezydenta w KL Polin Autor: .THE (---.bbcust.telenor.se) obiektywny realista
|
|
tak że ten tegies … prast trzask i po alfonsiu obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |