Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto ma być prezydentem ; BATYR czy NAWROCKI ? |
Autor: atbis (---.swiatlowod.avito.pl)Data: 01-05-25 08:22 To w dni parzyste w pałacu rządziłby Alfons Nawrocki a w nieparzyste Tadeusz Batyr. hahaha obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto ma być prezydentem ; BATYR czy NAWROCKI ? |
Kto by nie wygrał, Nawrocki, czy Batyr to i tak prezydentem zostałby I sekretarz KC PZPR-pis, tak jak teraz. Tylko czopki PiSdowskie wierzą, że podnóżek i długoPiS I sekretarza KC PZPR-pis był prezydentem, Szydlo i Pinokio premierami, czy żona TW Wolfganga była prezesem TK Kaczyńskiego. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Kto by kie wygrał ? Ucieszy gangusów z Trójmiasta dziewki z Mąciaka. ![]() Na pewno się ucieszy też panią z tv republika dziś rzeczniczka kampanii Alfonsa Nawrockiego którego poznała w lux apartamentach robiąc mu „ aranżacje” gdy pomieszkiwali za freee Przypominam tym co zapomnieli to ta co po debacie rzekła. „ „…Ja się mam zachowywać? Proszę pani, jestem magistrem dziennikarstwa i rzeczniczką Karola Nawrockiego i nie życzę sobie — mówi Emilia Wierzbicki. Dodać powinna - Proszę pani ja nawet 200 dni z Karolem parzyłam ….. …Herbaty i firanki wieszałam w apartamentach w Muzeum II Wojny Światowej … 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
![]() W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |