Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premieru Tfusku jak PiS-owiec? |
Premieru Tfusku jak PiS-owiec. Zapowiedział repolonizację gospodarki i nowy kurs Mianowicie pomalują na biało - czerwono łopaty i maszty wiatraków od Siemensa. Odpowiedz A Rafau dupiarz z Nitrasem puszczą z dymem niemiecki radiowóz na moście w Zgorzelcu. ![]() tylko-tyle-mu-zabraklo_2016-07-06_19-14-42 ![]() Dlaczego mam wierzyć Tfuskowi, jak on w życiu słowa prawdy nie powiedział? Proszę uprzejmie tutejszych paplaków tuskofanów o wyjaśnienie ( wszak są eltytą tenkraju i nie powinno im sprawiać trudności sklecenie paru zdań). Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premieru Tfusku jak PiS-owiec? |
Oni mają program: - no i chvj że Polakom jest gorzej, ale za to walczymy z PISem.
|
|
Znów napisał sobie nam tu paplak jako #Lobo że on to jest niby katolik Ale to nie może być prawda - przecież ... Ale w religii katolickiej są niuanse których paplak nie pojmiesz swoim komuszym łbem ... Zaloguj się więc jako jakiś Rumcajs no i zmień cytat z Pisma św. na jakiś przyśpiewek. O góralu na ten przykład /któremu nie żal wracać do ... hal/
|
|
Patrząc na symulacje głosowań grup zawodowych w I turze wyborów prezydenckich widać , ze rolnicy chcą głosować następująco: Nawrocki - 46,1% Mentzen - 26,2% Czyli 46,1% chce Zielonego Ładu łgarza i złodzieja Morawieckiego PiS przyjetego przez rząd PiS i , że ponad 26% rolników jest za likwidacją KRUS? Głosując na półgłówka faszystę Mentzen ![]()
|
|
Dlaczego benzyna nie jest po 4,50 zł, jak wynikałoby to z obecnej ceny ropy naftowej? Kto nas okrada? Jak myślisz Gulczas? Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Jeszcze nie opadł kurz po zapowiedzi repolonizacji gospodarki Tenkraju, a już pierwszy cyngiel Donalda Franciszka Tfuska pali pod kociołkiem w Radiu TOK FM. Marcin Kierwa pijak Kierwiński w rozmowie z Karoliną Lewicką i Michałem Danielewskim, a więc w samym jądrze Jagodziaństwa potwierdził pogłoski o nadchodzącej rekonstrukcji rządu, zaś jego rozmówcy straszą przedterminowymi wyborami parlamentarnymi. Prowadząca \"Poranek Radia TOK FM\" Lewicka zna co prawda zapowiedź płemiera, że po wyborach odbędzie się rekonstrukcja rządu, ale rozczulająco zwróciła uwagę na poważną przeszkodę - przerwę wakacyjną, przez którą zmiany w Radzie Ministrów mogłyby się opóźnić. A Kierwa pijus Kierwiński (przypomnijmy: pełnomocnik rządu do spraw odbudowy obszarów dotkniętych powodzią i sekretarz generalny Platformy Obywatelskiej) na to: \"Opowiada pani scenariusz, który kompletnie nie pasuje do pana premiera Donalda Tuska. Wie pani doskonale, że pan premier lubi podejmować szybkie decyzje. Po drugiej turze wyborów nastąpi okres zmian w rządzie\". Hehe, uważaj Kierwa, żeby nie nastąpił nowy rząd! Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nikt tu nie zabroni paplakowi popierania Pisowca Nawrockiego chociaż to jest mało prawdopodobne … Zaloguj się jako jakiś Rumcajs no i zmień cytat z Pisma św. na jakiś przebój kieliszkowy O góralu na ten przykład /że nie żal wracać do hal/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |