Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Debata prezydencka w TV Republika 14.04.2025 |
Debata prezydencka w TV Republika 14.04.2025 https://youtu.be/uDRIHFIs35g Wow!!! Debata i po debacie. Do zapamiętania - dupiarz był, ale tekturowy :). No i wygrał oczywista. https://youtu.be/LjOChm1gp14 Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Debata prezydencka w TV Republika 14.04.2025 |
Jaka tam debata: - roztrzaskali Trzaskowskiego.
|
|
a już 19maja szok po prawej stronie politycznej Stało się ; Rafał Trzaskowski nowym prezydentem Polski obiektywny realista
|
|
Znów napisał sobie nam tu paplak jako #Lobo że on to jest niby katolik Ale to nie może być prawda - przecież ... Ale w religii katolickiej są niuanse których paplak nie pojmiesz swoim komuszym łbem ... Zaloguj się więc jako jakiś Rumcajs no i zmień cytat z Pisma św. na jakiś przyśpiewek. O góralu na ten przykład /któremu nie żal wracać do ... hal/
|
|
|
Jeśli mam do wyboru Trzaskowskiego i kołek w płocie to wybieram kołek w płocie. Dlaczego? Proste jak metr sznurka w kieszeni - dołek w płocie nie zrobi żadnych szkód w przeciwieństwie do dupiarza. ![]() ![]() Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ruska tv Sakiewicza i Kaczyńskiego tzw. Tv republika to V kolumna Putina. Każdy to widzi że przekaz jest kalką moskiewskich mediów jak u Putina. Te wolne media pro ruskich skur**** są Udziałowcami spółki - jest m.in. Tomasz Sakiewicz (ma 240 udziałów) oraz m.in. spółka Srebrna (150 udziałów) czyt. J. Kaczyński . - wynika z wpisu w KRS zaktualizowanego 15 lipca 2023 r. Więc „dom wolnego słowa” jest czysty słowem i faktami jak odbyt starego dziada. Po tygodniu za czym pielęgniarz z exGromu podmyje odbyt w sobotni poranek. P.s. debaty prowadziła moja ulubienica. Gąglawa i sepleniąca Kasia Gójska cichodajka i kochanica w romansie z szefem IPN Januszem Kurtyką. I obsadzona powielokroć po użyciu u Sakiewicza przez Mariusza Kamińskiego - ksywa Cerata ( pseudo bo szczał w gacie gdy wracał limuzyną po libacjach CBA). Dziś „obiektywna” Kasia Gójska to żona Rachonia ;) Yebać ruską tv republika. ![]() caractère allemand
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna”
|
|
Tuba propagandowa Putina. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
![]() obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |