Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak łatwo zmanipulować …elektorat PiS przez Kreml |
Jak łatwo zmanipulować motłoch prawicowy PiS i faszystowski konfederacji przez Kreml. — JAK DZIAŁA PROPAGANDA Kremla od Putina rękami PiS W POLSCE Mleczarze: \"Nie da się zrobić mleka, które by nie zawierało śladowych ilości bakterii kałowych. Fizjologia krowy jest taka, jaka jest\". Naukowcy: \"Nie uda się zaprojektować takiego procesu technologicznego, który w nie-UHT-ym mleku zabiłby wszystkie bakterie. Niestety, dotyczy to również pałeczek okrężnicy\". Unia Europejska: \"Określmy w takim takim razie, ile może być dopuszczalnie pałeczek okrężnicy w mleku\". Kreml: - Pasłuszajcie tawariszcze, nieskolka liet nazad Ewropejskij Sojuz wydumał skolko możjet byc fekalnych bakterij w karowym małakie. - Kakaich bakterij? - Nie kakaich, tolka dupnych. Kremlowska propaganda: \"Unia Europejska postanowiła właśnie po cichu wprowadzić prawo, zezwalające na dodawanie krowich odchodów do mleka\". Polski internet: \"Przez nierobów z Brukseli będziemy teraz pić maślankę z odchodami i żreć ****** z twarogiem\". Polski prawicowy PiS internet: \"Tylko Polexit może zatrzymać próbę zatruwania nas i naszych dzieci kałem\". Polski ultraprawicowy z konfederacji katozjebow internet: \"Po robieniu mac z krwi katolickich niemowląt, przyszedł czas na karmienie naszych polskich krów chanukowymi odchodami, celem depopulacji naszego narodu. Śmierć wrogom ojczyzny\". Pani Irenka do pani Jadwigi: \"Ja już tej calej polityki mam dość i na nikogo nie będę głosować. A już na pewno nie za tą Unią. Słyszała pani, że zmuszać nas będą do jedzenia krowich placków? Pani to sobie wyobraża?\". Pamiętacie jak niby mieli karmić robakami ? Teraz PiSdiwate będą wyć że będą nas karmić Tuski i UE g.ówem krowim. Jeszcze cicho przekaz z Moskwy na Nowogrodzką PiS powoli dopiera dociera. Niebawem będą wyć. Qrwy PiS realizują program Putina w Polsce. ________ ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak łatwo zmanipulować …elektorat PiS przez Kreml |
No a polski lewak: - i tak ładuję i biorę w dvpę, więc co mi tam dodatkowe g*wno.
|
|
aparat - od piergolenia takich textow to ci w mozgu nie przybedzie - ,,, POMYSL troche - TO NIE BOLI !!! mario
|
|
Autor: aparat (---.wroclaw.dialog.net.pl)Data: 08-02-25 21:40 No a polski lewak: - i tak ładuję i biorę w dvpę, więc co mi tam dodatkowe g*wno. ____________________________________ i tu się z tobą zgadzam towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać. Ty jako polski lewak bierzesz w dvpę ile wlezie. ciebie komuniści z PZPR-pis ruxają ile wlezie - Piotrowicze, Morawieckie, Kaczyńscy, Maciorowicze ..... . Ciebie tak wyruxali, że nadal wierzysz, że 21% podatku jest duuuuuuuuuuuuuużo mniej niż 17%, a język pisany cyrylicą to twój ojczysty język. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |