poniedziałek, 14 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ksiądz generał zatrzymany. To ten co sprzedał Pinokiowi 15 ha za grosze.

Gdzie są towarzysze z PZPR-pis i ich czopki? Gdzie wstawiennictwo za księdzem generałem? Kolejne działania polityczne peło przeciwko PZPR-pis? Nie.
To kolejny dowód na to, że towarzysze z PZPR-pis doili Polskę. W tym przypadku ksiądz generał dostał stopień w podzięce za oddanie Pinokiowi 15 ha. Nie dość, że złamali prawo w Polsce, nawet watykańskie prawo towarzysze z PZPR-pis mają tam, gdzie towarzysze i ich czopki, namiętnie całują I sekrearza KC PZPR-pis.

https://wiadomosci.wp.pl/ksiadz-general-zatrzymany-jest-oficjalny-komunikat-7122005245872960a

Pamiętaj czopku PiSdowski - TV Ruspublika, twój ukochany głos Putina w twoim domu.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ksiądz generał zatrzymany. To ten co sprzedał Pinokiowi 15 ha za grosze.

Za te wszystkie złodziejstwa i malwersacje PiSlamska mafia POwinna zapaść się POd ziemię, a nie bezczelnie ośmielać się krytykować i usiłować do władzy POwrócić.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Nie wiem czy to nie przysługa generałowi w sutannie może się spodziewać s celi jak będzie Dąbrowa Górniczą

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

Katabosawi zarządzili wolnościowe środki zapobiegawcze. Znaczy sypie kolegów z PZPR-pis. Ciekawie się robi.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Fakt , łańcuszek złodziejskiej mafii PiS pęka , wystarczy jeno ogniowi by posypało się dalej … kolejne bezpiecznik przed bezkarnością PiS puszczają. Trwa Alą jak pierd.. lnie to będzie głośno. No i feta w narodzie. U nas w robocie już ogłosiłem że jak posądzą zarząd mafii PiS w celach więziennych lub zatrzymają kogoś z czapy złodziejskie wszyscy mają płatne wolne 2 wolne na baletu i 3 dni kacowego.

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org