Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
krul Europy zmiażdżony w PE |
tfusk zmiażdżony w PE! „Największy szkodnik Europy” ![]() https://www.youtube.com/watch?v=TV2JJfiVIbc ![]() Dobry był ten europoseł niemiecki, a Ewa Zajączkowska dołożyła tfusku premiera jeszcze lepiej: Obłudny oszust - to dobre określenie! Ale najbardziej merytorycznie dołożył krulowi h0jowi europoseł Patryk Jaki. Wypunktował dokładnie tfuska i radę europy ================================================================== Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: krul Europy zmiażdżony w PE |
@Lobo- Podlasie nie jest ciemne No i katolicy nie potrzebują reklamy Pisma św. To i lepiej nie ośmieszaj się ... Tak więc paplak- nie jest „ten tegies” ![]()
|
|
Paszoł won bo każę obić ..... ============================================================== tfusk zmiażdżony w PE! „Największy szkodnik Europy” ![]() https://www.youtube.com/watch?v=TV2JJfiVIbc ![]() Dobry był ten europoseł niemiecki, a Ewa Zajączkowska dołożyła tfusku premiera jeszcze lepiej: Obłudny oszust - to dobre określenie! Ale najbardziej merytorycznie dołożył krulowi h0jowi europoseł Patryk Jaki. Wypunktował dokładnie tfuska i radę europy ================================================================== Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
@Lobo- Podlasie nie jest ciemne Ale i katolicy nie potrzebują reklamy Pisma św. A i lepiej nie ośmieszaj się ... Zmień więc cytat z Pisma św. na jaką przyśpiewkę. Np dzieweczce i śwarnym... … Tak więc paplak- nie jest „ten tegies” ![]()
|
|
towarzyszko lobo, co ty bierzesz? Jeżeli już to bierz pół. Ale to zapewne PiSdzica i to zaawansowana. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |