Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ktoś tu mendził o zakazie słowa tata... |
Mam nazywać go wujkiem Kiedy chodzę do gimnazjum, ojciec jest proboszczem w miejscowości Orchowo w województwie wielkopolskim, niedaleko Strzelna – około 20 kilometrów. Ma tam ogromną plebanię, naprawdę bardzo ładną w środku. Dużo przestronnych pokoi, które powoli remontuje. Mieści się tam sporo ludzi, więc zaprasza swoją rodzinę na wakacje, w tym i mnie. Lubię tam jeździć, bo jestem nie tylko z rówieśnikami, ale i z moimi krewnymi: ciociami i wujkiem, których darzę sympatią. Jeździmy wspólnie nad jezioro czy do kina, gramy dużo w gry komputerowe, oglądamy razem filmy, czasami takie poważniejsze. Jest jednak ktoś, kto to wszystko psuje. To mój ojciec i przykazanie, aby udawać, że moim ojcem nie jest. Mam nazywać go wujkiem, właśnie tak się do niego zwracam. Nawet kiedy przy stole znajduje się cała moja rodzina i nie ma nikogo obcego. Do dzisiaj nie potrafię zrozumieć, czemu musiałam przed nimi udawać. https://www.onet.pl/informacje/okopress/corka-ksiedza-my-dzieci-ksiezy-zyjemy-w-klamstwie/4pffr19,30bc1058 W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ktoś tu mendził o zakazie słowa tata... |
powinna go byla pozwac a nie sie zalic ***** ***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |