piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Negował pandemię, później dusił się na covidowym oddziale

Najlepiej w PEKAO małe koszty ze prowadzenie konta i też za transakcje kartą. Polecam :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Negował pandemię, później dusił się na covidowym oddziale

Tez polecam Targońskiego z Niewodowa bardzo dobry mechanik.Pozdrawiam

Witam w tym Niewodowie to róznie bywa jak im sie uda ja robiłem tam skrzynie i po kilku miesiącach eksploatacji znowu padła.

Polecam, Sybiraków 20

daj się na spokój jeszcze ze 2 lata temu maszyny dawały można było coś wygrać a teraz to parodia złodziejki ile nie wrzucisz to zabiorą i nic nie dadzą.

czasami lepiej kupic skrzynie używke zależy jakie autko

Poczytaj sobie o oknach produkowanych w profilu Thermicco 90mm . Jest to profil 8-komorowy. Okna w tym profilu i przy zastosowaniu szyby dwukomorowej 44 mm z ciepłymi ramkami są naprawdę ciepłe i mają bardzo ładny wygląd. Zastanawialiśmy się nad różnymi oknami od róznych firm, ale ostatecznie wybraliśmy okna właśnie thermicco. Takie okna produkuje w Białymstoku firma DURTECH ZAKŁAD OKIEN NIETYPOWYCH. U mnie robili okna i jak dla mnie to wszystko w porządku. Po pewnym (niepamiętam dokładnie ile czasu minęło) czasie poprosiłam ich o wyregulowanie moich okien i nie było z tym żadnego problemu. Przyjechali zrobili i wszystko gra. Robią też okna w profilu 6 - komorowym decco. Niżej wstawiam linki do stron z profilem i do strony producenta okien.
http://thermicco.pl/
http://decco.pl/
http://www.durtech.tnb.pl

Ja tam jestem za, nawet jeśli jest tak samo szkodliwy, to przynajmniej wychodzi taniej i nie śmierdzi.

a w 2013r tak z czystej ciekawosci nie podnoszą przypadkiem ;) Wiem że pensja minimalna idzie w górę to może może ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org