poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lex tvn czyli robimy porządek z niemieckimi szczujniami.

A który szmateks jest najbardziej ekskluzywny ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lex tvn czyli robimy porządek z niemieckimi szczujniami.

To nie zadawaj głupich pytań :)

maruda skoncz pie**ć bo ten twoj nik to naprawde pasuje do ciebie brakuje ci normalnego jedzenia tego tez jest duzo ale jak ty tylko pientolisz jezorem to tak wlasńie jest he

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

na tym forum jest właściciel city pizza tylko pod zwykłym nikiem,pizza może ładnie wygląda ale to zwykła chemia od której rośnie **** i ludzie pózniej chorują,kiedyś nie było takich wynalazków a teraz w pipe,dlatego też ludzie krócej żyją,najlepsze jedzenie jak się samemu zrobi,przynajmniej się wie co jje

urbi et orbi !

z tymi groszami podczas posługi kolędniczej. Moi drodzy kolęda jest raz w roku, niech Wam da to trochę przemyśleń, proszę o rachunek sumienia i poprawę. Ks Michał ostatnio zażartował ze jeszcze trochę a na posługę będziemy udawać się ze skarbonkami na bilon, które to pamiętam z dzieciństwa, gdyż odkładałem tam każdy grosik odmawiając sobie cukierków.Ale dość tych kazań.

na tym forum jest właściciel city pizza tylko pod zwykłym nikiem,pizza może ładnie wygląda ale to zwykła chemia od której rośnie **** i ludzie pózniej chorują,kiedyś nie było takich wynalazków a teraz w pipe,dlatego też ludzie krócej żyją,najlepsze jedzenie jak się samemu zrobi,przynajmniej się wie co jje

urbi et orbi !

Treść jest ukryta

PROWOKATOR !!!

i tacy sa wlasnie wszyscy madrzy tylko na forum cwaniakow rznąć zamilki szybko... :) mysleli ze ja niewiem kto siedzi po drugej stronie monitora.

:D

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Księże Tomaszu :)

madziuś z rozkosza uraczy ciebie kebabem :)

urbi et orbi !

Treść jest ukryta

klecho jak CI mało, to wez sie za robote pasozycie, na misje do Somali ,tam okaz swoją sile wiary z ludzmi biednymi i umierajacymi z glodu.

I dlatego polecam ci gorącą strawe w ten zimowy czas :)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Witam serdecznie. Chcę podzielić się z wami nowo odkrytym przeze mnie zakładem tapicerskim w okolicy. Zastanawiałem się nad wymianą starych mebli na nowe, jednak kiedy zobaczyłem jaki jest koszt nowego zestaw wypoczynkowego, bardzo szybko zrezygnowałem z tego pomysłu i zacząłem szukać kogoś kto przywróci do życia moje stare meble. Po kilku dniach poszukiwań trafiłem na stronę
http://uslugi-tapicerskie.com.pl/
Dzięki opcji wyceny usługi on-line, po kilku godzinach od wysłania zdjęcia moich mebli, otrzymałem telefon ze wstępną wyceną kosztu naprawy. Kiedy usłyszałem kwotę, bez zawahania zdecydowałem się na renowację swoich starych mebli. Jestem zachwycony jakością usługi i w najbliższym czasie zamierzam wymienić tapicerkę w samochodzie.

Na prawdę pozdrawiam i zachęcam - Jacek

caractère allemand

A zgadnijcie gdzie mnie w tej chwili zaswędziało?

Julek :)
Czyżby urodzaj na pomidory się zapowiadał ? :):):):)

a ja znalem jednego uczył sie na tapicera, jak wyjdzie za pare lat to mi meble odświeży

I tu sie mylisz. w TESCO maja tzw standardy jak chcesz pracować to musisz je wykonywać polityka personalna jest bezwzględna "chcenie" pracowników jest daleko z tyłu. Standardem jest wszyscy sobie mówią po imieniu od menagera po kasjera jednak w praktyce "znaj miejsce chamie" Na szkoleniach piękne pranie mózgu przyjaźń, zufanie, pomoc, droga awansu etc. w praktyce radź sobie sam, broń boże nie pytaj i nie miej swojego zdania. Ludzcy kierownicy szybko poodchodzili sami albo dostali pomoc w tym względzie jak się sami nie mogli zdecydować. W Zambrowie (nie wiem jak jest teraz) ale jakiś czas temu jeden stwierdził mając propozycję awansu, że woli być człowiekiem niż kierownikiem.
A ochrona no cóż także temat morze i to nie chodzi o firmę ochroniarska tylko wymagania koncernu

W KEBAB EGIPT zapytaj .

Treść jest ukryta

omania po twoim udzielaniu sie na tym forum odniosla bym inne wrazenie heeh ze masz inne ciekawsze zajecia ... i tyle w tym temacie z trolami juz nie pisze na tym forum wyrazilam swa opinie na temat tego co tu sie dzieje a po to jest forum zeby wyrazac swa opinie o czym kto co chce a jak kogos to nie interesuje niewchodzi poprostu w dany temat a nie co co siedza tu non stop musze swe 5groszy wsadzic no ale cuz takie jest wasze internetowe zycie.

Napisałam lepsze,ciekawsze,ważniejsze;)
Czytaj ze zrozumieniem i zaglądaj do słownika bo robisz straszne błędy.A te Twoje :cuż: to co oznacza?bo nie wiem jak to odczytać?

To co napisałam to kropelka. Koszyki kontrolne dla kasjerek jak najbardziej -dwie pomyłki i do zwolnienia.Musi zaglądać w każde niezafoliowane opakowanie czy nie zostało coś tam ukryte, nie pamiętam ile kliknięć towaru musi odhaczyć na kasie ale też ma założone minimum, tylko jak ma się z tego wywiązać jak bywają u nas dni że tylko kasy samoobsługowe działają. Ale ochrona też nie ma słodko. Są tzw straty przypisywane ochronie np. jakiegoś towaru przyjechało za mało to różnica jest ich- BEZSENS-prawda?? A to tylko przykład.Zmiano nocna o wychodzeniu z pracy o czasie zapomnijcie (no może w Łomży będzie inaczej) zatowarowujecie, aż do skutku nawet jak już 6 rano minie.
No dobrze nie będę już więcej straszyć. W każdym handlu jest ciężko, ale mamy Biedronki, Lidl, Polo i inne i aż takich cudów tam nie ma. I dlatego napisałam JAK KTOŚ MA MOŻLIWOŚĆ gdzie indziej to niech Tesco zostawi w spokoju.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org