Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lex tvn czyli robimy porządek z niemieckimi szczujniami. |
A który szmateks jest najbardziej ekskluzywny ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lex tvn czyli robimy porządek z niemieckimi szczujniami. |
To nie zadawaj głupich pytań :) ***** ***
|
|
maruda skoncz pie**ć bo ten twoj nik to naprawde pasuje do ciebie brakuje ci normalnego jedzenia tego tez jest duzo ale jak ty tylko pientolisz jezorem to tak wlasńie jest he
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na tym forum jest właściciel city pizza tylko pod zwykłym nikiem,pizza może ładnie wygląda ale to zwykła chemia od której rośnie **** i ludzie pózniej chorują,kiedyś nie było takich wynalazków a teraz w pipe,dlatego też ludzie krócej żyją,najlepsze jedzenie jak się samemu zrobi,przynajmniej się wie co jje ![]() urbi et orbi !
|
|
z tymi groszami podczas posługi kolędniczej. Moi drodzy kolęda jest raz w roku, niech Wam da to trochę przemyśleń, proszę o rachunek sumienia i poprawę. Ks Michał ostatnio zażartował ze jeszcze trochę a na posługę będziemy udawać się ze skarbonkami na bilon, które to pamiętam z dzieciństwa, gdyż odkładałem tam każdy grosik odmawiając sobie cukierków.Ale dość tych kazań.
|
|
na tym forum jest właściciel city pizza tylko pod zwykłym nikiem,pizza może ładnie wygląda ale to zwykła chemia od której rośnie **** i ludzie pózniej chorują,kiedyś nie było takich wynalazków a teraz w pipe,dlatego też ludzie krócej żyją,najlepsze jedzenie jak się samemu zrobi,przynajmniej się wie co jje ![]() urbi et orbi !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
PROWOKATOR !!!
|
|
i tacy sa wlasnie wszyscy madrzy tylko na forum cwaniakow rznąć zamilki szybko... :) mysleli ze ja niewiem kto siedzi po drugej stronie monitora.
|
|
:D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Księże Tomaszu :) madziuś z rozkosza uraczy ciebie kebabem :) ![]() urbi et orbi !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
klecho jak CI mało, to wez sie za robote pasozycie, na misje do Somali ,tam okaz swoją sile wiary z ludzmi biednymi i umierajacymi z glodu.
|
|
I dlatego polecam ci gorącą strawe w ten zimowy czas :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Witam serdecznie. Chcę podzielić się z wami nowo odkrytym przeze mnie zakładem tapicerskim w okolicy. Zastanawiałem się nad wymianą starych mebli na nowe, jednak kiedy zobaczyłem jaki jest koszt nowego zestaw wypoczynkowego, bardzo szybko zrezygnowałem z tego pomysłu i zacząłem szukać kogoś kto przywróci do życia moje stare meble. Po kilku dniach poszukiwań trafiłem na stronę http://uslugi-tapicerskie.com.pl/ Dzięki opcji wyceny usługi on-line, po kilku godzinach od wysłania zdjęcia moich mebli, otrzymałem telefon ze wstępną wyceną kosztu naprawy. Kiedy usłyszałem kwotę, bez zawahania zdecydowałem się na renowację swoich starych mebli. Jestem zachwycony jakością usługi i w najbliższym czasie zamierzam wymienić tapicerkę w samochodzie. Na prawdę pozdrawiam i zachęcam - Jacek ![]() caractère allemand
|
|
A zgadnijcie gdzie mnie w tej chwili zaswędziało?
|
|
Julek :) Czyżby urodzaj na pomidory się zapowiadał ? :):):):)
|
|
a ja znalem jednego uczył sie na tapicera, jak wyjdzie za pare lat to mi meble odświeży
|
|
I tu sie mylisz. w TESCO maja tzw standardy jak chcesz pracować to musisz je wykonywać polityka personalna jest bezwzględna "chcenie" pracowników jest daleko z tyłu. Standardem jest wszyscy sobie mówią po imieniu od menagera po kasjera jednak w praktyce "znaj miejsce chamie" Na szkoleniach piękne pranie mózgu przyjaźń, zufanie, pomoc, droga awansu etc. w praktyce radź sobie sam, broń boże nie pytaj i nie miej swojego zdania. Ludzcy kierownicy szybko poodchodzili sami albo dostali pomoc w tym względzie jak się sami nie mogli zdecydować. W Zambrowie (nie wiem jak jest teraz) ale jakiś czas temu jeden stwierdził mając propozycję awansu, że woli być człowiekiem niż kierownikiem. A ochrona no cóż także temat morze i to nie chodzi o firmę ochroniarska tylko wymagania koncernu
|
|
W KEBAB EGIPT zapytaj .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
omania po twoim udzielaniu sie na tym forum odniosla bym inne wrazenie heeh ze masz inne ciekawsze zajecia ... i tyle w tym temacie z trolami juz nie pisze na tym forum wyrazilam swa opinie na temat tego co tu sie dzieje a po to jest forum zeby wyrazac swa opinie o czym kto co chce a jak kogos to nie interesuje niewchodzi poprostu w dany temat a nie co co siedza tu non stop musze swe 5groszy wsadzic no ale cuz takie jest wasze internetowe zycie.
|
|
Napisałam lepsze,ciekawsze,ważniejsze;) Czytaj ze zrozumieniem i zaglądaj do słownika bo robisz straszne błędy.A te Twoje :cuż: to co oznacza?bo nie wiem jak to odczytać?
|
|
To co napisałam to kropelka. Koszyki kontrolne dla kasjerek jak najbardziej -dwie pomyłki i do zwolnienia.Musi zaglądać w każde niezafoliowane opakowanie czy nie zostało coś tam ukryte, nie pamiętam ile kliknięć towaru musi odhaczyć na kasie ale też ma założone minimum, tylko jak ma się z tego wywiązać jak bywają u nas dni że tylko kasy samoobsługowe działają. Ale ochrona też nie ma słodko. Są tzw straty przypisywane ochronie np. jakiegoś towaru przyjechało za mało to różnica jest ich- BEZSENS-prawda?? A to tylko przykład.Zmiano nocna o wychodzeniu z pracy o czasie zapomnijcie (no może w Łomży będzie inaczej) zatowarowujecie, aż do skutku nawet jak już 6 rano minie. No dobrze nie będę już więcej straszyć. W każdym handlu jest ciężko, ale mamy Biedronki, Lidl, Polo i inne i aż takich cudów tam nie ma. I dlatego napisałam JAK KTOŚ MA MOŻLIWOŚĆ gdzie indziej to niech Tesco zostawi w spokoju.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |