Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o co chodzi z tym pobiciem w łomżyńskim ratuszu ? |
chce wypełnic formularz na tej stronie i nie chce sie załadować, a właśnie szukam kogos do obicia starego antycznego fotela
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o co chodzi z tym pobiciem w łomżyńskim ratuszu ? |
Fiaty i fordu panie kolego Claro niestety psują sie jak cholera, zawsze zaolejony silnik, pordzewiałe nadwozie, dostep do podzespołów pod maską jest tragiczny i wiążący sie z demontażem innych częśći żeby wymienic inną część. Mechanicy wiedzą o czym pisze ,np skrzynia biegów w reno czy też w peugeot wyjąć ją to masakra....fiaty wypalone gniazda głowic itd.. Można wymieniac .....audi , bmw , merc , toyota, honda to juz bardziej przewidziane i przemyslane auta mam nacodzień styczność z wieloma autami ale skoda, fiat ,ford i reno, peugeot to złom nad złom , owszem co nie które są wygodne ale po za tym nic więcej. Apropo skody to wymieniałem turbo w trzyletniej oktawi i na orgynalnej pisało "made in france" , skody po prostu są tanie bo są produkowane na bazie podróbek. Owszem później mozna sobie zamienić częsc na oryginalną ale po co sie w to bawic jak i tak stracimy na kilkuletnim aucie połwe a nawet więcej wartośći, zobaczcie jak te auta są tanie bo to podjeba wolkswagena , wolkswagen tak szybko nie traci na wartośći .... Wystarczy wejść na Allegro i ceny młodych roczników w/w aut mówią same za siebie.. "Tanie mięso to psy jedzą"...
|
|
Re: o co chodzi z tym pobiciem w łomżyńskim ratuszu ? |
Mam do sprzedania kola oryginalne do Forda (alusy plus opony). Tylko poważne zapytania e-mail pawelimonika7@wp.pl lub gg 2822990. Bez glupich komentarzy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |