Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści idą wzorem Putina |
jak jestes az taki ciekawy ,to idz i zobacz co się dzieje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści idą wzorem Putina |
super praca 1200 na reke i 300 godzin pracy.
|
|
@bamato03 Dlatego też, jak dodałem, bardzo niebezpieczne i niekiedy utrudniające ruch byłoby wyłączenie świateł. To o czym piszesz to wielki problem na naszych drogach, zgadzam się z Tobą. Bardzo powszechne jest wyprzedzanie przed przejściem i omijanie pojazdu, który zatrzymał się by przepuścić pieszych. Niestety dla "bezpieczeństwa" pieszych, jak to się tłumaczy, prawo u nas jest jakie jest. Miasto powinno po pierwsze być dla pieszych, nie dla samochodów, stąd jestem za nadaniem pierwszeństwa pieszemu już przy zbliżaniu się do przejścia. Polska jest chyba w ogóle europejskim ewenementem pod tym względem, największa liczba potrąceń, a piesi są traktowani jako coś gorszego na drodze przez prawo.
|
|
Oto chodzi że gdy zostaniesz członkiem klubu to będziesz płacił składki a klub będzie bogatszy!! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
a co wskazuje na to, że cos tam się dzieje? bo wszędzie coś sie ciągle dzieje :)
|
|
A to ja też nigdzie nie jadę :) Dobrze mi tu, to co będę się z zima szapał ? Prawda? ***** ***
|
|
wpm !!! Pierwszy raz w życiu cos mądrego napisałaś :):) Ale to chyba przez pomyłkę nie?
|
|
utor: Emma111 (87.119.20.---) Data: 11-01-13 09:45 Normale, że jeżeli trzeba wynająć lokal, zapłacić podatki, media itp. nie może być tak tanio jak na Allegro. Szkoda tylko, że na Allegro nie można przymierzyć i ewentualnie się zastanowić czy cokolwiek pasuje. To nie znaczy że trzeba finansowac to i świadomie przepłacac np. 100%. Każdy kupuje gdzie chce na szczęście.
|
|
Witam kto z was miał okazje zakupić Skode Octavie II z silnikiem 1.6 Mpi z instalacją gazową i może coś o niej powiedzieć ogólnie wady i zalety.
|
|
re: zezowate szczescie: to o wpm? ;)
|
|
pewnie "świąteczny prezent" się znudził... ceglanalomza - daj zdjęcie na forum , może szybciej znajdziesz chętnego. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ten temat już był. Wys.-Maz. to przecież Podlasie (historycznie, językowo, etnicznie i kulturowo). Podlasie<"podlasze"< "pod Lachami (czyli poza etnicznymi Polanami (Polakami, Lachami).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |