Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hitler i Stalin, to pionierzy – szczepionki jako czynnik depopulacji! |
nic mi o tym nie wiadomo chodz picce jem tego typu rzeczy bardzo czesto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hitler i Stalin, to pionierzy – szczepionki jako czynnik depopulacji! |
w bodzio
|
|
Jest ,jest.W miejscu gdzie było przedszkole Kubuś Puchatek.
|
|
poprosze na mail vizev@wp.pl i zdjecie rodzicow. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Oj się narobiło łomżyńscy- łomżanie czy łomżańscy z łomży, a może jestem łomżyniakiem bo mieszkam w łomży lub mieszkam w łomży i jestem łomżaninem....itd... Nie o to tutaj chodzi, forumowicze łomżyniacy, (oj łomżacy) Nie zadawajcie sobie trudu i nie rozkminiajcie sie niepotrzebnie!!!!!!!!!!! Zawsze! - łomżyniacy, a nie łomżacy, - łomżynianki, a nie łomżanki, - tygodnik łomżyński, a nie łomżański, - wiadomości łomżyńskie, a nie łomżańskie, - opowiadamy o łomżyniakach, a nie o łomżaniakach, - oto niektóre przyklady, my łomżyniacy nie róbmy sobie niepotrzebnych określeń i nie wprowadzajcie się nawzajem w błędy.......... Styl i klasa w mowie jest oczywista moi drodzy łomżyniacy z nad Narwi:) Pozdrawiam łomżynianki i łomżyniaków, tych malutkich i tych starszych, przybyszy równiez pozdrawiam i wszyscy starajmy się dbać o naszą kulturę łomżyńską, a nie łomżańską Pozdrawiammmmmmmmmmmmm............. Instruktor łomżyński ( a może łomżański) hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |