poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
De.wotka ruskim szpionem

Ludzie to jest szpital,a nie wczasy nad morzem,żeby mieć wymagania nie wiadomo jakie!!!Wszędzie są mili i mniej mili ludzie(kazdy ma lepszy lub gorszy dzień)-a w Urzędach co tak zawsze miło jesteśmy przyjęci!Dla mnie najważniejsze było,jakby coś się działo z dzieckiem,żeby dziecku pomóc!I tak też się stało,synek urodził się przedwcześnie,i dziękuję lekarzom i całemu personelowi z Położnictwa i Noworodków za przemiłą atmosferę i wsparcie i fachowe podejście!!!!W prywatnej klinice,ajak coś sie dzieje z dzieckiem to rozkładają ręce i wysyłają Cię do Szpitala-jakoś wtedy nie biorą odpowiedzialności za los dziecka-a kasę kasują i to jaką!!!Ja 2 razy rodziłam w Łomży i nigdzie indziej bym nie chciała rodzić!A narzekania straszne mi coś-leżysz 3dni,wrócisz do domu to będziesz miała wygodę i komfort!!!Coś za coś albo kolorowe firanki i piękne kolorowe sale itp,albo pewność,że Ty i dziecko jesteście w szpitalu i pomoc przyjdzie natychmiast w razie problemów!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: De.wotka ruskim szpionem

Tak jak w temacie co sądzicie o serwisie Skody w Łomży ?

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org