czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
'By kradło sie lepiej wszystkim kolesiom" nowe hasło PO w wyborach do PE

ooo widze że jutro będzie niezła gromadka ludzi hehe :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 'By kradło sie lepiej wszystkim kolesiom" nowe hasło PO w wyborach do PE

bardzo chetnie dowiem sie kto to hans i Slash forever wild , przyjde napewno bo chyba zaczeliscie zupelnie inny temat a na poprzedni tez podyskutuje

Jacek, nie widzisz, że to był żart. Tam będzie lotnisko, jak w Łomży
tramwaje będą kursować.

Pozdrowienia

hehe... właśnie na tym polega cała zabawa... pakiet stylizacyjny RS z zamontowanym TPI350 i manualem... wszystko u dealera w USA...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

dzieci
hehe

bella - nie masz "alt"a?
...na mojej klawiaturze też nie ma polskich znaczków - może trzeba załadować polski zewstaw znaków w systemie...?

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

a jakiego ty tlumika nie masz???

Ciekawostka

<b>Sma krół* w końcu 1561 r. na spotkaniu w Łomży z senatorami uzyskał pochwałę dla swojej inflanckiej polityki (...)</b>

* chodzi o króla Zygmunta Augusta

Źródło: Historia Dyplomacji Polskiej, red. G.Labudy i W.Michowicza, Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 2002, s.154.

TO, że po śmierci Zygmunta Augusta, Anna Jagiellonka urzędowała ponad miesiąc w Łomży, gdzie przyjmowała posłó i senatorów, wie praktycznie każdy z nas. Nie przypuszczałem jednak, że już wcześniej w Łomży dochodziło do podobnych spotkań na najwyższym szczeblu. ;))

pozdrawiam

Jacku, czegoś tak populistycznego i nieracjonalnego to nawet Maciek ani Zbychu by nie napisali :)
Maciek i Zbychu - bez obrazy, to miał być dowcip :)

Ale ad rem: nie wiem co ma wynikać z Twego postu? Że pani wzięła rozwód, że komuniści komuś zabrali emeryturę, że m2 mieszkania kosztuje 60% miesięcznej pensji rodziny?
Alternatywą dla normalności jest właśnie system totalitarny i komunistyczny, panujący na Białorusi. Do tego tęsknisz? Przeca u nich też nikt nie zbiera składek na emerytury, mieszkania budowane są na koszt tzw. "państwa", alkoholicy to codzienność. Za ok. 2-3 lata zrobią sobie Kubę, wystarczy, że Putin z obawy przed UE przestanie z nimi handlować. Zrobią wtedy rewolucję, ale jak to z rewolucjami u homo-sovieticus bywa, okaże się, że mieszkanie to trzeba sobie kuopić, pracę znaleźć i nie da rady 5 dni w tygodniu chlać. I wtedy powiedzą tak jak Ty teraz: jednak wolimy "stabilizację i spokój".

Takie jest moje zdanie na powyższy temat. Pozdrawiam.

PS. "Liberał" to najnowsze moje przezwisko na tym forum, ostatnio byłem chyba "wyzyskiwaczem" :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org