Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska sędzia z chamską mordą |
Inaczej mówiąc: ustępujemy pieszym chcącym przejść przez przejście. Tak postępuje cała zachodnia cywilizacja. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska sędzia z chamską mordą |
A tak prawdę mówiąc to na tych ,, miszczach,, powinni stałego linka do 4 lomza wstawić. Borys-50
|
|
W biały dzień? Gównażeria i do tego patologia.
|
|
Z tego co się orientuję to ok. 10 zł/godz i do tego najlepiej mieć swoją własną działalność gosp. i samemu płacić Zus i podatek.
|
|
ok może nie mam we wszystkim racji ale byłem tam na dyskotece i świetnie mi ten klub pasował jako dyskoteka niż impreza z zespołem możliwe że debi ma racje bo takie imprezy też są potrzebne ale mi ten lokal bardziej wygląda na dyskotekę i na dyskotekę bym tam poszedł nieważne jakie towarzystwo przychodzi aby było bez przepychanek
|
|
A u mnie trotyl i nitrogliceryna!!!;)))))
|
|
nie ma ;)
|
|
I nie zapomnij worka na kapcie! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ludzi jeszcze tam spotkasz :) ________________ www.student.lomza.pl W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Zależy to od Aparatu . Skontaktuj się z producentem on może pomóc . Ja osobiście musiałem wysłać do FUJI , bo aparat się nie podnosił . Przed naprawą się skontaktowali i podali kosztorys . Ja bym zaczął od tego . Mało kto chce wkładać Paluchy do aparatu bo jest to kosztowna zabawka .
|
|
Obstawiam na te drugie. Z tego co słyszałam. Ale wiadomo co wypowiedziane z ust ludzkich nie musi być koniecznie prawdziwe. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Idź do LIDLA. Tam są takie same słodycze co w Niemczech.
|
|
Dzieki za przestroge:) bedziemy uwazac. Przekaze dalej. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |