Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska POgarda dla sukcesu POlaka |
Kiedyś "Wsi spokojna, wsi wesoła...". Dziś: - msza niedzielna: rewia mody i salon samochodowy; - kontakty między mieszkańcami wsi: wzajemne obsmarowywanie się półgłosem; - solidaryzm międzyludzki: ukryć to, co złe, udać, że się nic nie widzi i nie wie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska POgarda dla sukcesu POlaka |
Jak myślicie, ile w łomży za godzinę pracy zarabia instruktor nauki jazdy kat. B? dzięki za odpowiedzi.
|
|
Na zimę to kominiarka a nie czapka ;) zapraszam na: http://ziemialomzynskarowerem.blox.pl/html mario
|
|
tenis nie porównuj quatro do qube. Jedno to sala weselna z restauracją i pubem a drugie to klub. Do jednego trzeba się odstroić jak na stypę a do drugiego idziesz w tym w czym się dobrze czujesz i nie udajesz tego kim na co dzień nie jesteś.
|
|
czasami wręcz same te moherki się pchają na maskę, każdy będzie kiedyś w podeszłym wieku ale nie zmienia to faktu że przed wtargnięciem na jezdnie trzeba też się troszkę rozejrzeć
|
|
jantar5555 sam jesteś chamowatym gnojem, ja tu nikomu nie ubliżam więc i ty się wstrzymaj ze swoim słownictwem! Tak cie ubodło że nazwalam babcie moherowymi beretami? To jest całkiem sympatyczna ironia nikogo niekrzywdząca. Spójrz jaki ty masz szacunek do ludzi, np w większości postów okazujesz niechęć do ludzi ze wsi! Ty stary podstarzały chamie ! Ze swoją babą ci nie wyszło to wyżywasz się na innych z forum! A co do osób starszych to darzę ich szacunkiem, ale to nie zmienia faktu że babcie nachalnie włażą pod koła a jest to szczególnie niebezpieczne przy złej pogodzie i przy zwiększonym ruchu tak jak teraz w okr przedświątecznym... ![]() urbi et orbi !
|
|
http://s1.pokazywarka.pl/bigImages/1446577/5083504.jpg W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
To myślisz że tylko kapucyny mają kapucyny? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Na Długiej na przeciw tego miejsca gdzie był wcześniej Rossman. I na Krótkiej chyba ze dwa sklepy są z fajnymi butami W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
więcej boksu wszędzie
|
|
Polecam "Grację" z Kupisk. Tanio i naprawdę smacznie.
|
|
Popieram!
|
|
Jestem za .
|
|
proszę o numer telefonu a na polowej tam gdzie zumba nikt nie prowadzi zajęć z jogi?
|
|
a mi odbiera, a nic nie przestawiałem, tylko znalazło kanały :). Mam kanały z analogu i z HD :).
|
|
http://mistrzowie.org/471625/Dysk-C Hura w końcu !! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
W drogerii Natura, cienie do brwi Essence - cena 12 zł. Polecam, bardzo dobre :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |