Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Propaganda nienawiści przynosi właśnie takie skutki\" |
Poprzez allegro możesz. Można tam zamawiać nie mając konta. Wszystko jest tak zrobione, że nie ma szans, żebyś coś zrobiła źle :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Propaganda nienawiści przynosi właśnie takie skutki\\\" |
Poszukiwani są świadkowie kolizji, dzisiaj (tj. w niedzielę) ok. godz. 13.15 na ulicy Piłsudskiego przy wjeździe do Kauflanda. Sprawcą był czerwony opel (prawdopodobnie astra), który uciekł z miejsca zdarzenia. Uszkodzone zostało zielone Audi b4. Osoby które widziały to zdarzenie lub mogą powiedzieć coś więcej na ten temat to proszę o kontakt mailowy: marta881660@gmail.com
|
|
nie uciekł , tylko śpieszył się do blacharza
|
|
Mam pytanie. Czy w lokalach : Gruby Benek, Presto, Malina, Na Farnej, Deptak Cafe ; można płacić kartą?
|
|
Mam szczerą nadzieję, że kierowca auta zostanie srogo ukarany za swoją nieodpowiedzialność za kierownicą. Przez jego głupotę zginął mój kolega, porządny chłopak, odpowiedzialny. Niestety jakakolwiek reanimacja w przypadku jego urazu by nie pomogła. Jeśli ktoś widział te zdarzenie - proszę się zgłosić na policję. Tu nie chodzi o "nakablowanie" na kogoś a o spokój rodziny, która zapewne nie do końca wie co się dokładnie stało. ![]() caractère allemand
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |