czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re:

Rayben w kwestii prądu w Polsce się nie znam, nie mieszkam w kraju już od pewnego czasu. Wiem tylko, że to bada naciągaczy i złodziejów oraz że trudno się u nich czegokolwiek doprosić.
Dobrze, że robią linie podziemne. Przecież nawet naprawa po nawałnicach kosztuje, a linia biegnąca pod ziemią w takich momentach nie cierpi.
Mam do Ciebie pytanie, skoro jesteś obyty(a?) w tej kwestii, czy są dostawcy którzy posiadają różne taryfy opłat? Chodzi mi dokładnie o to, że płacisz jedną kwotę i korzystasz z prądu ile chcesz. W Austrii płacę 1000euro i cały rok korzystam ile chcę (wszystkie sprzęty na prąd więc taka taryfa wychodzi najtaniej). Chciałabym takie coś dla mojej mamy wykupić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re:

Treść jest ukryta

Re:

Ból przy zakładaniu to kwestia indywidualna, tak jak ból podczas miesiączki :)
Brzydula przypuszczam, że koleżanka zapłaciła i nic jej nie założono, znam taki jeden przypadek wśród znajomych.

Tia1 zawsze można wysterylizować swojego faceta ;)

follow me

Re:

W razie potrzeby można wziąść przykład z wielu osób które dostały pomoc prawną od prawników w ramach płatnej pomocy online e-prawnik.pl/zamow-opinie/ tutaj linkuje ci drogę do pomocy ;) pozdrawiam.

Re:

nie jestem członkiem żadnego zespołu!A zespół magda band (Panstwo ...), ktory teraz nosi nazwe piekni i mlodzi niestety oszukal nas! Na 4 miesiecy przed weselm zostalismy bez zespolu. Historia jest dluga. Wyparli sie wszystkiego, sa nie slowni i nie dotrzymali umowy. A obecnego zespolu magda band(z tym nowym skladem nie znam) i malo mnie to interesuje bo jak tylko slysze zarowno jedna i druga nazwe (piekni i mlodzi czy magda band) robi mi sie nie dobrze!! Powtarzam pisze na temat bylego zaspolu magda band ktory byl reprezentowany przez państwa ... . Ale to tylko i wylacznie moja opinia !

Re:

przed pierwsza ciaza nie polecaja spirali ;)

Re:

pinczer
brzmi groźnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org