Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polski rząd skazał na śmierć wielkiego Polaka ! Skandal ! |
przychdzi "faced" do pabu kladzie 100zl i mowi do barmana prosze "lac" do poki nie upije sie; barman po 6 drinku pyta co sie stalo na to "F": wlasnie sie dowiedzialem ze moj ojciec sypia z facetami za tydzien sytuacja sie powtarza; tym razem "F" mowi : wlasnie sie dowiedzialem ze moj brat sypia z facetami w nastepnym tygodniu barman uprzedza mysl "F" i pyta czy u pana w rodzinie jest ktos kto niesypia z facetami ?? "F" : tak moja zona _ (sypia z kobietami) wlasnie sie dowiedzialem ; to tak na fali usmiechu jaki wemnie rozbudzaja przeciwnicy co 4 studet ktorego znam z warszawy jest biseksualista :)tylko prosze mnie nieoceniac ze sie w jakims dziwnym srodowisku obracam :) bo to nieprawda a i jesli idzei o liczbe znajomych studjujacych niejest ona ponizajaco mala ale dosc pokazna :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polski rząd skazał na śmierć wielkiego Polaka ! Skandal ! |
Co sie działo z towarzystwem podczas okupacji?
|
|
MrS , Mój numer gg to 3312056...
|
|
ulus dowcip nie śmieszny. Pewnie dlatego że ten "faced" nie był z "warszawy". Powiedz mi jeszcze jaka jest "ponizajaco mala" liczba studiujących znajomych?
|
|
ulus moze cos o MW napiszesz?? bo Ci to dobrze idzie hehe
|
|
to że kogoś potrącił nie jest równo znaczne z brakiem umiejętność prowadzenia samochodu. to może nie była jego wina? ale fakt nie udzielania pomocy i ucieczki mógł wynikać z wielu powodów np wielkiego strachu jednakże żaden z nich nie usprawiedliwia ucieczki z miejsca wypadku. . . Przykro jest jaka się dzieją takie rzeczy na drogach. . .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |