poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No i liberały wnerwili pracusiów

kup jakis silny ibuprofen np nurofen forte tylko w plynnych kapsulkach rozgryz bolacym zebem tak zeby zawartosc sie na niego wylala dziala jak znieczulenie u dentysty

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No i liberały wnerwili pracusiów

Ja nie zawracam głowy wędzeniem, chociaż też jest pyszna. Na noc smaruję karkówkę lub boczek solą, pieprzem, czosnkiem i majerankiem i rano w prodiż lub kombiwar wstawiam. Jak wystygnie doskonałe do kanapek. Pychota, mniam.

Wczoraj na szosy zambrowskiej przed rondem niedaleko tej budowy widzialam potraconego psa jak jechalam samochodem. umaszczenie bylo podobne ale nie zauwazylam czy to akurat ta rasa pamietam tylko ze mial ciemno zielona albo granatowa obroze.

http://www.youtube.com/watch?v=brxN0irfgEo&feature=related

jak jesteś na prawdę zainteresowany to zadzwoń bo sądzę że pytasz tylko z ciekawości

z pewnością zauważyłabym, ponieważ chodziłam tamtędy kilka razy od wczoraj, a tego psa (prawdopodobnie mojego) wyprowadzała jakaś kobieta kilka godzin temu. Poza tym mój pies ma czerwoną obrożę, ale dziękuję za podbicie tematu. Przypominam że numery kontaktowe to: 504178647 (Orange) i 792020030 (Play)

tylko nie przykładaj żadnego spirytusu, amolu itp. jak widzę wypaloną błonę śluzową po takich specyfikach to słabo się robi...

był taki pomysł, ale nie jest to takie proste jak się wydaje... z tego co wiem ktoś całkiem niedawno próbował to w Łomży zrobić ale jak widać się nie udało, Pogotowie na telefon odpada, zdziwiłabyś się z jakimi sprawami ludzie potrafią dzwonić w środku nocy:) dyżury to już lepsze wyjście ale do tego trzeba współpracy a z tym jest ciężko

ja tam jestem za, przy ilości stomatologów jaką dysponujemy w Łomży taki dyżur pewnie byłby raz na parę tygodni...

szukaj wiatru w polu

To ja tak o damskiego zapytam. Ile płacicie za farbowanie na jeden kolor + bardzo delikatne podcięcie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org