środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkańcy Kielc nie chcą ławek w kolorach LGBT. Kibice przemalowują je w barwy klubu

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkańcy Kielc nie chcą ławek w kolorach LGBT. Kibice przemalowują je w barwy klubu

slyszalem ze jest juz tak ze jak ktos nie placi rachunkow to odcinaja i daja na karte licznik jak na zachodzie wedlug mnie to super sprawa a jak ceny dostawcow malo sie roznia to tym bardziej

Re: Mieszkańcy Kielc nie chcą ławek w kolorach LGBT. Kibice przemalowują je w barwy klubu

Ja zapłaciłem widocznie za mało!?Bo koleś,który mnie uczył miał chyba to gdzieś.Kupujesz buty za100 lub za 300,ciekawe ile pobiegasz w tych pierwszych,a ja właśnie w nie wszedłem. ?? głupota,jazdy nie tym samym co na egzaminie(3dzwiowym) w środku inaczej. Lepiej zapłacić,bo wiesz za co.

Odradzam Roberta Karwowskiego.

Ala1234 a Ty tam rozumiem juz studiujesz?:)

Ale o to chodzi, że nie ma żadnej zaliczki. Koleś pisze, że transport załatwia przez jakąś firmę w Anglii. Za transport płaci on tam w Anglii i firma przywozi do mnie koparkę pod wskazany adres. A do tego mam 7 dni na sprawdzenie tej koparki. Jeśli nie będę zadowolony to mogę mu zwrócić w ciągu tych 7 dni. Pieniędzy też mu nie wpłacam tylko tej firmie i dopiero po tych 7 dniach jak zatrzymam koparkę firma jemu przelewa pieniądze. I za całość z kosztami transportu chce 4900 euro.
A najlepsze jest to, że takie koparki chodzą po od 120 tyś do 220 tyś zależy od rocznika i przebiegu. A taka jak on chce sprzedać to okolo 150 tyś. Sprawdzałem nawet w USA, że trzeba dać za taką 50 tyś dolarów a w Anglii ok 30 tys funtów.
Koleś przysłał mi zdjęcie z tabliczką z numerem fabrycznym i sprawdzałem to nie znalazłem żadnych informacji, żeby była kradziona.
Ale mimo wszystko coś mi tu śmierdzi w tej sprawie.
Za małę pieniądze jak za taki sprzęt. A jak kupie i się okaże, że zaraz zajedzie policja i powie, że kradziona. To i koparki nie będzie i kasy.

Ja jak Ja: zapewne stary nr. tel ( który został zgubiony), nowy nr zostanie podany do zamówień jak już ruszymy z dowozami ( lecz tylko przyjmować będziemy zamówienia od osób, które podały swój nr w lokalu ), a DOWÓZ jednak będzie kosztować 1,50zł na terenie Łomży. Do Piątnicy 3,50zł.

później próbowali zjechać czołgiem w dól

w pon 24.09.12 ok godz 6-7 rano jadę w trasę do Olsztyna, posiadam jeszcze miejsca jeśli ktoś chętny kom 883576924 (cena 20zł)

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Ja rowniez nie mam zadnych zastrzezen, spokojnie moge ich polecic

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org