Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kim jest Joe Biden i jak chce urządzić świat? RAPORT PCh24 |
Jednym słowem kierowcę miały w d.. ie-;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kim jest Joe Biden i jak chce urządzić świat? RAPORT PCh24 |
ok rozumiem ze lubisz i wogole ale wyjasnij mi czemu jej nie zerwiesz??? impreza soe odbyla bylo fajnie i ok to tak jakbys zjadla snicersa i przykleila sobie opakowanie do bluzy bo lubisz go jesc ??? jednak dziwni sa ci ludzie w lomzy
|
|
Bo nie widzę takiej potrzeby!!!! Nie przeszkadza mi i tyle.
|
|
I sam(a) jestes dziwny(na) porównując to do snicersa :) Nie wiem o co Ty walczysz i czemu tak Ci od początku ta impreza przeszkadza....
|
|
do "drzewko_szczescia": Nie denerwuj się kobieto, bo podobno zło piękności szkodzi :D Dalej twierdzisz, że masz darmowe rozmowy? Płacisz za nie aż 79,90 miesięcznie, więc nie są to rozmowy darmowe (sorry, ale 79,90 to jednak nie "0"). Tak więc w Twoim przypadku koszt minuty jest odwrotnie proporcjonalny do czasu rozmów i jak nietrudno policzyć wynosi: - 80 groszy przy 100 minutach rozmowy, - 8 groszy przy 1000 minut rozmowy, - 4 grosze przy 2000 minut, itd...
|
|
To ja mam jeszcze pytanko, orientujecie się panowie jaka jest cena za nagranie? Jak oni liczą za godzinę czy od sztuki np. utworu? Nie wykluczone, że wybiorę się tam z pewnym tematem, który chodzi mi już po głowie od dawna... Aha, i czy nagrywają perkusję? facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |