Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poczytajcie jak łże TVPis. |
Oj wiem wiem i to bardzo dobrze . Narazie zmykam , może zajrzę jeszcze później . Trzym sie tymczasem :) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poczytajcie jak łże TVPis. |
Autor: cichociemny (---.elomza.pl) Data: 01-08-12 20:07 dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki. Mylisz się to są tylko słowa, a życie jest inne. Ona ciągle myśli, on napewno o niej też, Muszą tylko znaleźć drogę by podać sobie dlon i powiedzieć przepraszam, nigdy więcej nie chcę być sama, chcę spędzić z Tobą każdy dzień. Ona zrobila pierwszy ruch napisala, przyznala ze zrobila blad teraz to on czeka co ma robic.
|
|
O postrzeganiu niepełnosprawnych przez mieszkańców miast? Większość ludzi ogólnie udaje, że nie widzi takich osób, pewnie wśród nich jest jakiś odsetek takich, którzy w pewien sposób "brzydzą" się nimi ponieważ są "inni" a w tym kraju cienko z tolerancją, ale sądzę że większość woli ich nie zauważać, nie przyglądać się bezczelnie aby po prostu nie dawać niepełnosprawnym do zrozumienia, że są inni, gorsi bo nie są, to tacy sami ludzie jak wszyscy tyle że chorzy. Zapewne są i tacy, którzy niosą im pomoc, bo jeżeli zdarzyłaby się sytuacja, że niepełnosprawny na ulicy potrzebuje jakiejkolwiek pomocy to kto by jej nie udzielił? Ale nikt też nie będzie natarczywie proponował pomocy jeżeli nie dostanie wyraźnego sygnału, że jest potrzebna. Tak na marginesie - moim zdaniem bardzo dziwny temat na pracę naukową chociaż można się sporo dowiedzieć o psychice ludzkiej. Pozdrawiam.
|
|
W sumie zależy od sytuacji czy wchodzi się czy nie dwa razy do tej samej rzeki. Skoro autorce tego posta zależy na mężczyźnie, zdaje sobie sprawę, że zbyt emocjonalnie postąpiła kończąc związek to warto żeby spróbowała go naprawić. Przynajmniej w przyszłości nie będzie sobie zarzucała, że mogła podjąć jakieś działania zmierzające do naprawy relacji, a się poddała i nie zrobiła nic. Szukamgocierpliwie--> Twój ruch, powodzenia!! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ja znam dziewczynę 30 latkę ktora poświeca swoje życie dla 3 sparaliżowanych braci. Też mogła by sie wkurzyć i powiedzieć dosyć mam takiego życia... mogłam sobie ułożyć życie Hmmmmm.. sam się zastanawiam dla czego tego nie robi a jest bardzo modrą atrakcyjną kobiętą.
|
|
dojrzały, odpowiedzialny i pracowity :)
|
|
CXRSa1 Sytuacja j.w godna na wielki podziw.
|
|
I co?
|
|
cichociemny jak się widzi i słucha meżatek to przychodzi jedna myśl kto w tym domu nosi spodnie????? coraz cześciej mi się zadaje że Kobieta...
|
|
CXRSa1 Uwierz mi z tym bywa akurat roznie. Póki co narazie mnie ten temat nie dotyczy ;)
|
|
Moim zdaniem pokazała się tak jak powinna się pokazać cała Polska. Oddanie szacunku Powstańcom - to obowiązek!!!!
|
|
Skoro piszesz prace naukowa to powinienes wiedziec ze podawanie danych osobowych jest karalne czy cos :)
|
|
Urodziły się maluszki - ogromnie wielorasowe i ogromnie śliczne i grzeczne. Szukam dla nich dobrych rąk. Wiem,że nie powinnam dopuścic do tej sytuacji - ale ich mama została wzięta ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej - i zaszła tuż przed sterylizacją. Tak się stało - krew nie woda.Sami to wiemy najlepiej. Tato tego całego towarzystwa - i główny sprawca kłopotów - też mieszka u mnie - został wzięty niemal zamarznięty z ulicy - jak na hibernatusa jest wyjątkowo aktywny w tych sprawach. Nie przyznaje się do ojcostwa - to oburzające - ale tacy są faceci. Maluchy mają po osiem tygodni - urok nieprzeparty - zasługują na lepszy los niż tata i mama (no - teraz to bez przesady - sama chciałabym byc na miejscu rodziców - no może szczególnie taty). telefon do sfory: 696423219 mail : k_beata0@poczta.onet.pl
|
|
skrętka także nie polecam. na rogu woj.polskiego sikorskiego przyjmuje dobry ginekolog z kolna ale tylko w poniedziałki.nazywa sie Robert Niedźwiedzki.polecam!
|
|
Wrzuć tu fotki,będzie łatwiej;-)
|
|
Chyba najkrotszy zart o facetach - "Przychodzi facet i mowi prawde...".
|
|
Rzepicha na rzez powiadasz. Niemcy sami przyznali, ze cienko by skonczyli gdyby nie posilki, a powstanie przyrównuja do obrony Staliningradu pod wzgledem trudnosci walk. Wytlumacz mi fenomen, ze wtedy za kromke chleba ludzie zdradzali, a im sie udalo zorganizowac powtanei na taka skale....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |