Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy dobra rada, - gońcie peło-kakało i całe lewactwo w pisdu! Zanim będzie za późno. |
zostaw jakiś kontakt do siebie, email czy gg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy dobra rada, - gońcie peło-kakało i całe lewactwo w pisdu! Zanim będzie za późno. |
Zagłosowałem i ja :-))
|
|
Re: Polacy dobra rada, - gońcie peło-kakało i całe lewactwo w pisdu! Zanim będzie za późno. |
Nasze to ono było 5 lat temu .Od tego momentu nie pije i na pewno nie zagłosuje.
|
|
"Myślę ,że Browar Łomża ,by dawno nie istniał jak by się oglądał wyłącznie na łomżyński rynek. " Właśnie wszystko zaczęło się od rynku lokalnego."Jeszcze nasz Browar"(Teraz to van pur ,wcześniej unibrew) inwestował w lokalny rynek tj. reklama ,sponsoring,Gastronomia,fajne akcje promocyjne dla klienta detalicznego(tj.breloki,szklanki8,kalendarze, itp.) a także w przedsiębiorców lokalnych tj. hurtownie i sklepy. W tej chwili tylko oszczędności,nawet piwo smakuje inaczej niż kilka lat temu.
|
|
Już zagłosowałam na naszą Łomżę:))
|
|
Łomzyniaku2 darma twoja agitacja poniewaz w Łomzy juz mieszka mało prawdziwych Łomzyniakow a większosc to potomkowie roztrząsaczy gnoju ktorzy nie utorzsamiają się z miastem a tym bardziej z browarem ktory jest w Polsce znany i doceniany ze swoich produktow. Oni wolą pic szczyny z warki tyskiego lecha i inne wynalazki z promocji w lidlu czy biedronki. Zamiast wspierac rodzimy browar kupując nasze piwo to wbierają konkuręcję a pozniej płaczą ze beowar pada i nie mają gdzie pracowac i jest płacz i zgrzytanie zębow.
|
|
malenka12- czytaj ze zrozumieniem.
|
|
Można to wymienic tylko to spory wydatek.Metr kwadratowy skóry kosztuje ok.100pln a na komplet trzeba minimum 15m.(możesz sobie policzyc +robocizna ok.1000).Chyba że eko,która kosztuje ok.30pln za metr bierzący.Znam osobę,która tym się zajmuje.Do skór potrzebne są odpowiednie maszyny do szycia.
|
|
Jadę dziś wieczorem 2012.07.08 do Gdańska z Łomży. Mogę zabrać 1-3 osoby. Informacje pod numerem tel. 728542689
|
|
a kuźwa nowej KEBABOWNI wam nie brakuje?? Zapomnieliście o tym czy co?? :):):) Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |