Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czym grozi wybór Trzaskowskiego ... |
w biedronce niee
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czym grozi wybór Trzaskowskiego ... |
przecież są też jakies kamery w autobusach może da rade coś z tym zrobić ;)
|
|
raczej nie bo maja tez tam swój sklep
|
|
Czy w Łomży w PKS lub w MPK zatrudniają kontrolerów Borys-50
|
|
Dzis rano znaleziono klucze w jednym z autobusow mpk. 511 422 968
|
|
Jeśli można to ponawiam apel o możliwie liczne odwiedzanie Amnezji, jeśli sytuacja będzie się przedłużać z fatalną frekwencją to niebawem będzie koniec. Prośba dotyczy również mojego ulubionego lokalu 54. Jeśli chodzi o frekwencję w dawnym VIP to niestety nie posiadam żadnych info ale to ponoć obecnie lokal dla wyższych sfer (moja znajoma z chłopakiem usłyszeli na wejściu, że nie pasują do wnętrza). Ciekawe czy właściciele sami chociaż podstawówki pokończyli bo na inteligentów zdecydowanie nie wyglądają a o wyższych sferach czytali trochę w Party i Show, albo coś tam w radiu usłyszeli i nie do końca zrozumieli o co chodzi. Duże lustro, napatrzeć się na siebie i równać do swojego poziomu. Wtedy będzie ludzi full.
|
|
Masakra ...
|
|
najtaniej to zrobić samej, recepturę jak się dopytasz to na tym forum ci fachowcy podadzą.
|
|
W bibliotece pedagogicznej , nie zapamiętałam od kiedy ;)
|
|
lala26 klasyfikujesz ludzi to do której kasty Ty przynależysz:)hihihi
|
|
Sprzedam książki do kl.I , PG 1 . W bdb stanie . Cena do uzgodnienia .
|
|
..co wy tu drodzy panowie próbujecie wmówić..?zaraz sie okaze że co druga choroba jest przenoszona drogą płciową :D A tak na poważnie to naprawdę nikomu nie życzę..niby błacha sprawa a jednak poważna w skutkach i dokuczliwa..:(
|
|
szukam fotografa na ślub , nie chodzi mi o zdjęcia w studio ale plener ewentualnie kościół , interesuje mnie też cena ile taka przyjemność kosztuje ,
|
|
Masakra ...
|
|
witam. Mam pytanie. Gdzie i kto organizuje katechezy przedślubne?? ma ktoś może jakiś namiar?? jak to się w ogóle odbywa?? z góry dziękuję za informacje.
|
|
ludzie chyba problemów powaznych nie macie, Barbaro o takie porady do specjalistów a nie d.....pe komus zawracasz. mysle ze mniejszosc obchodzi twoja przypadłosc. gdyby kazdy na basenie tym się zarazal to juz dawno by epidemia powstała
|
|
Al. Legionów 60 A - obok ASAJ-a ( centrum oświetleniowe) - dawna Mazowiecka, naprzeciwko małego ryneczku warzywnego. jaśniej się chyba nie da :)
|
|
wstyddd!!!
|
|
Qube? - śmiech.. mieści sie na skrzyzowaniu legionow z piłsudskiego. przedział wiekowy? 14-21 lat za wstęp dyszka i okropna pieczątka na rękę :| piwo? leją do plastikowych kubeczkow, drinki również w plastku... omijajcie to szerokim łukiem
|
|
Kiedy w Łomży będą takie imprezy? Jak będziemy je sobie organizować! W lipcu (dokładnie ostatni piątek lipca) odbędzie się I Łomżyńska Maska Krytyczna która mam nadzieje przerodzi się w imprezę cykliczną a może cyklistyczną :) i będzie się odbywała w każdy ostatni piątek miesiąca. A jak chodzi o różne wspólne wypady rowerowe to zaglądajcie na forum łomżyńskich rowerzystów www.rowerzysci.eczytaj.pl tam znajdziecie osoby chętne do jazdy rowerowej. Wracając do tematu ja wybieram się do Zambrowa rowerem. Niedzielny rajd jest z Zambrowa do Rybna i z powrotem, więc pewnie prosto z Rybna wrócę do Łomży. W Zambrowa akcja rozpoczyna się o 14 na Targowicy Miejskiej więc z Łomży trzeba wyjechać o 12 aby spokojnie dojechać do na miejsce.
|
|
Lepiej sprzęt do rektyfikacji lepsza sprawność :)
|
|
Mecz o Puchar Polski tuż tuż. Już 18 lipca o godzinie 19.30 na stadionie w Łomży, zdobywca Okręgowego Pucharu Polski - ŁKS 1926 Łomża, zmierzy się z drugoligowcem - Świtem Dwór Mazowiecki w rundzie przedwstępnej Pucharu Polski. W związku z zakwalifikowaniem tego spotkania jako impreza masowa, wszyscy chętni którzy będą chcieli obejrzeć to spotkanie z wysokości trybun, przy zakupie biletu będą musieli podać imię, nazwisko oraz numer pesel. Łomżyński Klub Sportowy 1926, żeby usprawnić wejście na teren obiektu przy ul. Zjazd 18, rozpoczyna przedsprzedaż biletów na to spotkanie już w najbliższy wtorek tj. 3 lipca 2012r. Bilety będzie można nabyć w sklepiku Klubowym, który mieści się przy hali targowej na Starym Rynku. Sklepik otwarty jest w dniach: Wtorek-Piątek: 10.00-17.00 Sobota: 10.00 - 14.00 Ceny biletów: Normalny trybuna "A" (kryta) - 12zł Ulgowy trybuna "A" (kryta) - 10zł Trybuna "B" (od rzeki) - jedna cena biletu - 7zł Kobiety i dzieci do lat 13-tu - 2zł (obie trybuny) Dzieci do lat 8-iu - wstęp bezpłatny (dzieci do lat 13-tu tylko i wyłącznie z opiekunem) Zachęcamy do zakupu biletu na to spotkanie w przedsprzedaży, żeby uniknąć kolejek przed kasami na stadionie, dzięki czemu nie stracimy ani minuty tego meczu. ŁKS 1926 Łomża - Świt Nowy Dwór Mazowiecki ŚRODA 18 lipca godzina 19.30! Zróbmy atmosferę na trybunach a głośnym dopingiem wspomóżmy Naszych piłkarzy w awansie do kolejnej rundy!
|
|
Polecam p. Anię http://annakruszewska.pl/
|
|
Nie kolego. Ja jeżdżę rowerem :)
|
|
ok dzięki za informacje;)
|
|
Mały diabełek nudzi się w piekle. Tata diabeł mówi do niego: “Idź na Ziemie i pokradnij dzieciom trochę zabawek”. Diabełek wybrał się do Indii. I mówi: “Jestem małym diabełkiem z czerwonym kubełkiem i kradnę wam zabawki”. Hinduskie dzieci na to: “My jesteśmy za biedni i nie mamy zabawek”. Poszedł zatem do Niemiec i mówi: “Jestem małym diabełkiem z czerwonym kubełkiem i kradnę wam zabawki”. Niemieckie dzieci na to: “Bierz co chcesz, i tak ubezpieczalnia zapłaci”. Poszedł wtedy do Polski i mówi: “Jestem małym diabełkiem z … O! Gdzie mój kubełek?”
|
|
A nie chcesz sie zamienić na bluzę w żółto czerwone poziome gustowne paski?
|
|
Witam mam problem z moja nokią e52. Jeśli przesyłam zdjęcia przez bluetooth to jak chyba w każdym telefonie przychodzi ono w formie smsa. i tu zaczyna się problem . Otóż jeśli chce zapisać te zdjęcie na karcie to nie chce go zapisać. Wyskakuje komunikat : zapisano w galeria - ale tam go niema.(ten telefon tylko w tym miejscu zapisuje zdjęcia, niema możliwości wyboru innego miejsca ) Jeśli wybiorę pamięć telefonu to jest wszystko ok . Przywracałem już ustawienia fabryczne, zmieniany był soft , zmieniana karta i nic, dalej to samo. Jeśli robię zdjęcia aparatem i wybiorę pamięć tel to jest wszystko ok . Problem jest tylko podczas zapisywania zdjęć z sms-ów ( wysłanych przez bluetooth lub mms ) Może ktoś wie co z tym zrobić ?
|
|
mi stare auto warte 10 tyś (średnia z Allegro) , przy ewentualnej zamianie wycenili na 5,5 tyś.
|
|
www.kamilzieba.flog.pl POLECAM P. KAMILA j/w. MY OSOBIŚCIE KORZYSTALIŚMY Z USŁUG TEGO PANA I JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI!
|
|
Dziękuję chłopaki za odzew. Chyba wrzucę na internet i najwyżej się cenę mniejszą da. Pozdrawiam!
|
|
chodzi o wypelniacz koka? ***** ***
|
|
Acha pytanie też było czy to jest opłacalne. Dwa zestawy zwróciły się nam po miesiącu. Liczyliśmy ostatnio ile zaoszczędziliśmy i wyjdą fajne wakacje. Przy dwóch osobach, palenie to duuży wydatek. No i co jest niesamowite- pieniądze z portfela nie znikają nie wiadomo gdzie :) pozdrawiam.
|
|
Dziwki ?? Chyba wiejskie gwizdy wyrwane na wiejski tuning.
|
|
Ile czasu starałeś się o mieszkanie ?? i jak to robiłeś??
|
|
prawdziwy znawca nie zdradza swoich dobrych miejsc
|
|
|
w jednaczewskim to tylko kondomów zużytych pełno
|
|
Na domek w schronisku czeka piesek-terier australijski.Rasa ta powstała przez skrzyżowanie yorkshire teriera z dwoma innymi terierami.Jest to mały piesek ,który gubi bardzo mało sierści,nie wymaga ona strzyżenia ani specjalnej pielęgnacji.Piesek jest łagodny i bardzo tęskni do człowieka.W schronisku brakuje pracownikom czasu,żeby zawsze zapewnić mu porcję pieszczot i jest smutny.Również dlatego,że przebywa sam na swoim wybiegu.Jest zbyt mały,żeby umieścić go z innymi psami.Taki mikrus nie nadaje się do schroniska. Piesek ma 2 lata.Jest wykastrowany i zaszczepiony. ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() Komu kotka?
|
|
Mojej siostrze pomogło jaskółcze ziele. Zerwała je na łące i po przełamaniu łodygi wypływa z niej płyn jak w mleczu. Nim smarowała i po kilku dniach znikneło. A po wypalaniu szybko była powtórka z rozrywki, leki z apteki tez nie działały. O jaskółczym zielu powiedziała jej babcia, wytłumaczyła jak wygląda i szukałyśmy :P Kilka ładnych lat temu i do dziś nic jej nie wróciło a miała na stopie (pięta). Stary, skuteczny sposób :)
|
|
http://www.activepl.tv
|
|
centrum chińskie :) a w ogóle to jak potrzebujesz bardziej coś do wypełnienia koka, niż do wymyślnych fryzur, to weź dwie skarpety, obetnij palce i obie zwiń w rulon tak jak kiedyś się robiło ze skarpetkami :) masz gotowe wypełnienie :) ja tak robię i jestem zadowolona, w reseved kokówka kosztuje 19,99 zl więc jakby nie bylo opłaca się samemu zrobić. pozdrawiam
|
|
A no twierdze tak dla tego iż też byłem częstym bywalcem tam przy mnie szefowa z szefem op....... kelnerki w taki sposób aż jedna się popłakała i to nie pierwszy taki przypadek kucharkom się tez dostaje, (usunięto na żądanie ochrony dóbr osobistych) a poza tym miałem znajomo która jakiś czas temu pracowała tam i wiem ze po weselu np (usunięto na żądanie ochrony dóbr osobistych). Powiem krotko kiedyś jadałem tam często nawet bardzo często ale po tym co teraz jest a co było kiedyś..... moja noga tam już nie powstanie, a to ze pisze to to tylko dla tego by przestrzec innych że mogą się niemile zaskoczyć.Dobra mina do złej gry.
|
|
właśnie-nawet w oku sztuczności preferują,bleee W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
na policji chyba mozna z tego co slyszalem ale platne a jak nie to sie do wordu w łomży przejedz i spytaj
|
|
nie jest zle
|
|
do giełczyna
|
|
No tak, kasę miała niezłą haha ale tylko miesiąc pracowała;)))) Strasznie dużo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |