piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
po co ta pisowska ściema i atakowanie Trzaskowskiego za wszelką cenę ???????

ja też mam do sprzedania, do pg1 !;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: po co ta pisowska ściema i atakowanie Trzaskowskiego za wszelką cenę ???????

dziękuję wszytkim za zainteresowanie,zaginiony to piesek nie suczka naprawdę była bym wdzięczna za pomoc w odnalezieniu oczywiście nagroda,co do beagla nie jestem w stanie go upilnować taki ma charakter i koniec nawet jest przywiązywany i to nie pomaga bo przegryza potrafi odgiąć siatkę i wyjść ale to 4 letni pies i już się nie zmieni najbardziej szkoda mi kundelka bo to młody i głupi jeszcze a to właśnie beagel go wyprowadził to już drugi raz trzy dni go nie było wcześniej, jakaś pani zadzwoniła że jest przy sklepie polo na alejkach wtedy miał czerwoną obrożę.

Re: po co ta pisowska ściema i atakowanie Trzaskowskiego za wszelką cenę ???????

staruch - mój pies również zaginął, to czarny pies, z góry dzięki za jakieś info

na parkingu przed dawnym lider szajsem.

JackDaniels podaj do siebie jakis namiar

a ja nie wiem jeszcze :-/

http://www.youtube.com/watch?v=sdn6ELWW8AQ

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org