Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
po co ta pisowska ściema i atakowanie Trzaskowskiego za wszelką cenę ??????? |
ja też mam do sprzedania, do pg1 !;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: po co ta pisowska ściema i atakowanie Trzaskowskiego za wszelką cenę ??????? |
dziękuję wszytkim za zainteresowanie,zaginiony to piesek nie suczka naprawdę była bym wdzięczna za pomoc w odnalezieniu oczywiście nagroda,co do beagla nie jestem w stanie go upilnować taki ma charakter i koniec nawet jest przywiązywany i to nie pomaga bo przegryza potrafi odgiąć siatkę i wyjść ale to 4 letni pies i już się nie zmieni najbardziej szkoda mi kundelka bo to młody i głupi jeszcze a to właśnie beagel go wyprowadził to już drugi raz trzy dni go nie było wcześniej, jakaś pani zadzwoniła że jest przy sklepie polo na alejkach wtedy miał czerwoną obrożę.
|
|
Re: po co ta pisowska ściema i atakowanie Trzaskowskiego za wszelką cenę ??????? |
staruch - mój pies również zaginął, to czarny pies, z góry dzięki za jakieś info
|
|
na parkingu przed dawnym lider szajsem.
|
|
JackDaniels podaj do siebie jakis namiar
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |