Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niepoparta niczym frazeologia |
rzepicha mysli ze sa głodni chciala sie podzielic daniem. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niepoparta niczym frazeologia |
Handlowa, ale numeru nie znam ulica jednak jest tak krótka, że ciężko nie odnaleźć na niej sklepu z dywanami :)
|
|
w szpitalu za darmo :D
|
|
Znaleziono małego kotka.Szary,śliczny.Maluch szuka pomocy,nie wiem czy jest czyjś czy bezdomny.Chyba inny kot go podrapał,bo ma ślady na brzuszku. Nie mogę malucha zatrzymać,bo moje psy się na niego rzucają.W tej chwili jest pod opieką dziewczynki na podwórku.I niestety jeśli dziś nie znajdzie domku muszę go tam zostawić :( .
|
|
Dzisiaj i jeszcze długo nic nowego z gastronomi się nie przyjmie, nawet tele pizza jest na sprzedaż za nieduże pieniądze.
|
|
Nie wszyscy rozumieją, że do galerii przyjadą też ludzie z zewnątrz czyli Zambrów, Kolno, Ostrów może Ostrołęka. Na rynek czy do Biedronki by nie przyjechali. W galerii będą sklepy firmowe, których towaru nie znajdziesz na rynku. Policz ile kasy łomżyniacy zostawiają w Białym czy W-wie. Policz wpływy z podaktu od nieruchomości do miejskiej kasy. Sama powierzchnia najmu to 15 200 m2 razy 20 zł/m2 daje 300 tysięcy rocznie. Skąd wziąłeś 1200 osób ???
|
|
Witam. Wczoraj wieczorem zgubiłam telefon LG Bali. Najprawdopodbniej koło POLO lub alejek. Jeżeli ktoś znalazł, bardzo proszę o kontakt;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |