sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
brak było możliwości

Jak oceniacie nowy sklep w Kauflandzie?Moim zdaniem ktos ma bardzo dobry gust.buty sa super,torebki i bizuteria tez.tylko jesli chodzi o obsluge to nie za bardzo,bo staja ta jak na skazniu.i to wisi i powiewa czy ona sie usmiechnie bo jak cos mi sie podoba to kupuje ale ogolnie taki wyraz twarzy sprzedawcy odstrasza.mowie teraz o tej niskiej blondynce.Sam w sobie sklep-REWELACJA :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: brak było możliwości

Autor: belfer ,

Autor: belfer , jedyne co mnie trochę tu "zabolało ", to Twoja wypowiedż , jak nie znałeś CAŁOKSZTAŁTU sytuacji i bez przeczytania WSZYSTKICH postów z ostatnich godzin , skomentowałeś temat.
Sorry , pomyliłem się .
Ja tu nie przeginam , tylko odpowiadam chamstwu po chamsku .
Mam sobie dać na głowę narobić ? Ja nie jestem jak maruda , któremu pluć w twarz , a on powie , że deszcz pada .
Tak kiedyś setki razy " wiąchi " słał andzi C vel CXRSa1 vel miriamjan vel 7angelfree i WZAJEMNIE , a teraz sobie wzajemnie d...ę liżą ?
Zajrzyj do wyszukiwarki , to zobaczysz jak walczył z 7angelfree , ile mu ch..i posłał .
Jest jak chorągiewka , z której strony wiatr powieje , ten typ maruda - nie ma honoru i ambicji .

ZOBACZCIE , KTO i CO PISAŁ w ostatnim czasie w KAŻDYM TEMACIE z dzisiejszego dnia , niezależnie od tego o czym była mowa . A tematów było kilkanaście i postów kilkadziesiąt . KTO PIERWSZY zaczynał głupie komentarze pod moim adresem ? Czy ja pisałem PIERWSZY do tego stada BARANÓW ?

Zgoda , ten temat założyłem ja , aby odpowiedzieć na stek bzdur i pomówień , a TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI , już setki razy , trzymając się kupy ( śmierdzącej ! ) , wylewało na mnie pomyje , czując się mocnymi w kupie.
Mnie to wali , co piszą ci sfrustrowani fani marudy , ale odpisuję tym POTOMKOM ROZTRZĄSACZY GNOJU , bo mam z nich dobry ubaw .

KTO , PIERWSZY , GDZIE I Z JAKICH POWODÓW , PISAŁ W KAŻDYM TEMACIE , PROSTACKIE POSTY POD MOIM ADRESEM ?

marudnA , forum jest od tego , by się wypowiedzieć MERYTORYCZNIE i na temat , a ty CIOTO próbujesz zatkać usta komuś , kto pisze niewygodnie dla ciebie PROSTACZKU !

Uważasz , że tylko fan club ZDZIECINNIAŁEGO i INFANTYLNEGO dziadziunia marudy , ma tu dyktować swoje prawa ?

Oj, boli cię prawda !

Tak jak w temacie dostanę gdzieś w Łomży dekielki, zaślepki do felg, oraz kratki do przedniego zderzaka do BMW e46 po lifcie? Z góry dzięki za normalne odpowiedzi!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org