Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brak było możliwości |
Jak oceniacie nowy sklep w Kauflandzie?Moim zdaniem ktos ma bardzo dobry gust.buty sa super,torebki i bizuteria tez.tylko jesli chodzi o obsluge to nie za bardzo,bo staja ta jak na skazniu.i to wisi i powiewa czy ona sie usmiechnie bo jak cos mi sie podoba to kupuje ale ogolnie taki wyraz twarzy sprzedawcy odstrasza.mowie teraz o tej niskiej blondynce.Sam w sobie sklep-REWELACJA :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brak było możliwości |
Autor: belfer , Autor: belfer , jedyne co mnie trochę tu "zabolało ", to Twoja wypowiedż , jak nie znałeś CAŁOKSZTAŁTU sytuacji i bez przeczytania WSZYSTKICH postów z ostatnich godzin , skomentowałeś temat. Sorry , pomyliłem się . Ja tu nie przeginam , tylko odpowiadam chamstwu po chamsku . Mam sobie dać na głowę narobić ? Ja nie jestem jak maruda , któremu pluć w twarz , a on powie , że deszcz pada . Tak kiedyś setki razy " wiąchi " słał andzi C vel CXRSa1 vel miriamjan vel 7angelfree i WZAJEMNIE , a teraz sobie wzajemnie d...ę liżą ? Zajrzyj do wyszukiwarki , to zobaczysz jak walczył z 7angelfree , ile mu ch..i posłał . Jest jak chorągiewka , z której strony wiatr powieje , ten typ maruda - nie ma honoru i ambicji . ZOBACZCIE , KTO i CO PISAŁ w ostatnim czasie w KAŻDYM TEMACIE z dzisiejszego dnia , niezależnie od tego o czym była mowa . A tematów było kilkanaście i postów kilkadziesiąt . KTO PIERWSZY zaczynał głupie komentarze pod moim adresem ? Czy ja pisałem PIERWSZY do tego stada BARANÓW ? Zgoda , ten temat założyłem ja , aby odpowiedzieć na stek bzdur i pomówień , a TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI , już setki razy , trzymając się kupy ( śmierdzącej ! ) , wylewało na mnie pomyje , czując się mocnymi w kupie. Mnie to wali , co piszą ci sfrustrowani fani marudy , ale odpisuję tym POTOMKOM ROZTRZĄSACZY GNOJU , bo mam z nich dobry ubaw . KTO , PIERWSZY , GDZIE I Z JAKICH POWODÓW , PISAŁ W KAŻDYM TEMACIE , PROSTACKIE POSTY POD MOIM ADRESEM ?
|
|
marudnA , forum jest od tego , by się wypowiedzieć MERYTORYCZNIE i na temat , a ty CIOTO próbujesz zatkać usta komuś , kto pisze niewygodnie dla ciebie PROSTACZKU ! Uważasz , że tylko fan club ZDZIECINNIAŁEGO i INFANTYLNEGO dziadziunia marudy , ma tu dyktować swoje prawa ? Oj, boli cię prawda !
|
|
Tak jak w temacie dostanę gdzieś w Łomży dekielki, zaślepki do felg, oraz kratki do przedniego zderzaka do BMW e46 po lifcie? Z góry dzięki za normalne odpowiedzi!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |