Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szumowski „Jesteśmy na etapie między wygaszaniem, a wchodzeniem w nowy trend wzrostowy”. |
A może najpierw warto pomyśleć o tym co chciałabyś robić za granicą? Nasza szkoła uruchomiła nowe kierunki, które z pewnością pomogą odnaleźć się na rynku pracy za granicą. W państwach gdzie społeczeństwo się starzeje jest duże zapotrzebowanie na opiekunów w domach dla osób starszych czy też opiekunek środowiskowych. Zapraszam do zapoznania się z ofertą Szkoły i do podjęcia nauki za darmo! Z wykształceniem zawodowym łatwiej znaleźć pracę :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szumowski „Jesteśmy na etapie między wygaszaniem, a wchodzeniem w nowy trend wzrostowy”. |
marudnA, czy ty jesteś już tak sfrustrowanA i zdesperowanA , że wszędzie chodzisz po wszystkich tematach , PIERWSZA piszesz głupoty i jakieś durnowate posty pod moim adresem ? Ch..a do d..y szukasz ? wp...asz ze swoimi głupkowatymi komentarzami w prawie każdy temat . Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz ta _mała_ i siwa suka mu d..ę liże . marudnA , a może ty w Caritasie się stołujesz , czy wystarczy ci zapomogi z MOPSu ? marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA . Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze !
|
|
Re: Szumowski „Jesteśmy na etapie między wygaszaniem, a wchodzeniem w nowy trend wzrostowy”. |
marudnA , nie odwracaj kota ogonem ! marudnA , przeczytaj DOKŁADNIE TEN TEMAT jeszcze raz od początku i może dotrze wreszcie do twego BARANIEGO ŁBA , że jesteś DUREŃ . Dla mnie jesteś NIKIM = ZERO i wali mnie to co taki PSI KUTAS wypisuje . Nie odzywałbym się gdybyś nie szukał ch..a do d..y ! I po kigo wała , ciągle wstawiasz PIERWSZY prowokujące teksty pod moim adresem ? Czy ja pisałem do ciebie ? Co gorzej ci ? maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ? Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |