piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Borys Budka - Nigdy nie zapomnimy tego, że Jarosław Kaczyński wbrew jakiejkolwiek logice, opiniom lekarzy i konstytucjonalistów dążył do przeprowadzenia wyborów 10 maja

brawura... a potem byłby płacz i lament...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Borys Budka - Nigdy nie zapomnimy tego, że Jarosław Kaczyński wbrew jakiejkolwiek logice, opiniom lekarzy i konstytucjonalistów dążył do przeprowadzenia wyborów 10 maja

No i widzisz zezowaty czym sie róznimi ??

Ja tobie kilka minut temu w innym temacie nachrachałem w pysk a ty sie obtarłeś i dalej siedzisz na forum jak kundel przy budzie :):):)

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Re: Borys Budka - Nigdy nie zapomnimy tego, że Jarosław Kaczyński wbrew jakiejkolwiek logice, opiniom lekarzy i konstytucjonalistów dążył do przeprowadzenia wyborów 10 maja

nie czepiac sie zezowatego on ma swoj biznes i sie smieje ze zwyklych szaraczkow co nie umieja sobie z niczym poradzic i siedza cale dnie na forum

jeszcze nie wiesz :D:D

marudnA , nie odwracaj kota ogonem !

czytaj uważnie tekst ze zrozumieniem BARANI ŁBIE ,
pisałem : stać mnie na to , bo nie muszę codziennie popier....ć do roboty albo stać w kolejce po zasiłek z PUP lub po zapomogę w MOPSie , tak jak taki PSI KUTAS jak ty .

Nie odzywałbym się gdybyś nie szukał ch..a do d..y !
I po kigo wała , ciągle wstawiasz PIERWSZY prowokujące teksty pod moim adresem ? Czy ja pisałem do ciebie ?

Co gorzej ci ?

maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ?

Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze !

maruda

oj biedny ja biedny, ten co patrzy nie wiadomo gdzie ignoruje mnie, oj oj ja biedny,
ten zdrowy inaczej nazywa mnie Obleśny informując mnie o tym że mnie ignoruje,
oj ja biedny, w żaden sposób pojąć nie mogę na czym ta ignorancja naszej "gwiazdy" polega

oj ja biedny

bo jak ja kogoś ignoruje to go nawet o tym nie informuje tak jak naszego forumowego kolegę patrzącego inaczej na świat.

oj ja biedny płakać mam czy się śmiać "Oto jest pytanie?"

oj ja biedny i kto mi odpowie

zależy ile chcesz ale moge polecić Białystok na wlocie od Łomży... Hurtownia Consus, bardzo duży asortyment a jak chce zrobić jakieś mniejsze pomieszczenie to możesz kupić dobrej jakości płytki za grosze(koncówki serii). Nie wiem jak jest w tej chwili ale pare lat wstecz można było kupić kilka m3 płytek po 40-50zł które kosztowały grubo ponad 200zł m3. Generalnie każdy sklep w jakim bedziesz sie zaopatrywał, nie posiada płytek na stanie, poprostu zamawia z różnych hurtowni w Polsce.

Zezowatego pracą jest szukanie pracy, i jest ona niestety syzyfowa, bo kto przyjmie taką ciotę, dno intelektualne i ofiarę życiową? a Ty zezowaty się tak nie napinaj bo się w końcu osrasz ; )

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

zezowaty jest chodzącą encyklopedią :)
Z tym że kartkami w piecu palił i zostały same okładki :)
Ale dla niego to bez znaczenia, ważne że na pólce ładnie wygląda:):):):)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

A gdzie jest haczyk, przecież nie ma nic za darmo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org