Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Borys Budka - Nigdy nie zapomnimy tego, że Jarosław Kaczyński wbrew jakiejkolwiek logice, opiniom lekarzy i konstytucjonalistów dążył do przeprowadzenia wyborów 10 maja |
brawura... a potem byłby płacz i lament...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Borys Budka - Nigdy nie zapomnimy tego, że Jarosław Kaczyński wbrew jakiejkolwiek logice, opiniom lekarzy i konstytucjonalistów dążył do przeprowadzenia wyborów 10 maja |
No i widzisz zezowaty czym sie róznimi ?? Ja tobie kilka minut temu w innym temacie nachrachałem w pysk a ty sie obtarłeś i dalej siedzisz na forum jak kundel przy budzie :):):) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: Borys Budka - Nigdy nie zapomnimy tego, że Jarosław Kaczyński wbrew jakiejkolwiek logice, opiniom lekarzy i konstytucjonalistów dążył do przeprowadzenia wyborów 10 maja |
nie czepiac sie zezowatego on ma swoj biznes i sie smieje ze zwyklych szaraczkow co nie umieja sobie z niczym poradzic i siedza cale dnie na forum
|
|
jeszcze nie wiesz :D:D
|
|
marudnA , nie odwracaj kota ogonem ! czytaj uważnie tekst ze zrozumieniem BARANI ŁBIE , pisałem : stać mnie na to , bo nie muszę codziennie popier....ć do roboty albo stać w kolejce po zasiłek z PUP lub po zapomogę w MOPSie , tak jak taki PSI KUTAS jak ty . Nie odzywałbym się gdybyś nie szukał ch..a do d..y ! I po kigo wała , ciągle wstawiasz PIERWSZY prowokujące teksty pod moim adresem ? Czy ja pisałem do ciebie ? Co gorzej ci ? maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ? Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze !
|
|
maruda oj biedny ja biedny, ten co patrzy nie wiadomo gdzie ignoruje mnie, oj oj ja biedny, ten zdrowy inaczej nazywa mnie Obleśny informując mnie o tym że mnie ignoruje, oj ja biedny, w żaden sposób pojąć nie mogę na czym ta ignorancja naszej "gwiazdy" polega oj ja biedny bo jak ja kogoś ignoruje to go nawet o tym nie informuje tak jak naszego forumowego kolegę patrzącego inaczej na świat. oj ja biedny płakać mam czy się śmiać "Oto jest pytanie?" oj ja biedny i kto mi odpowie
|
|
zależy ile chcesz ale moge polecić Białystok na wlocie od Łomży... Hurtownia Consus, bardzo duży asortyment a jak chce zrobić jakieś mniejsze pomieszczenie to możesz kupić dobrej jakości płytki za grosze(koncówki serii). Nie wiem jak jest w tej chwili ale pare lat wstecz można było kupić kilka m3 płytek po 40-50zł które kosztowały grubo ponad 200zł m3. Generalnie każdy sklep w jakim bedziesz sie zaopatrywał, nie posiada płytek na stanie, poprostu zamawia z różnych hurtowni w Polsce.
|
|
Zezowatego pracą jest szukanie pracy, i jest ona niestety syzyfowa, bo kto przyjmie taką ciotę, dno intelektualne i ofiarę życiową? a Ty zezowaty się tak nie napinaj bo się w końcu osrasz ; ) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
zezowaty jest chodzącą encyklopedią :) Z tym że kartkami w piecu palił i zostały same okładki :) Ale dla niego to bez znaczenia, ważne że na pólce ładnie wygląda:):):):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
A gdzie jest haczyk, przecież nie ma nic za darmo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |