piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszystko inne oprócz koronawirusa zeszło na drugi plan,a tu..

Zgadza się Hipermarket to dodatkowe miejsce pracy i czas najwyższy by powstało u nas nie nabijać kasę innym miastom. Często jeździ się do białego na zakupy a teraz u nas będzie można je robić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszystko inne oprócz koronawirusa zeszło na drugi plan,a tu..

Treść jest ukryta

"Nasze repliki ważą i wyglądają tak samo jak prawdziwe,"... i na tym podobieństwo się kończy ;o)
chociaż to też tylko te drogie repliki powyżej 1000 zł, bo tanie chińskie zabawki mają tyle wspólnego z prawdziwą bronią co małpa z lataniem.

Poza tym dźwięk pracy tego cuda to jak zabawka dla dziecka, po trafieniu nie ma żadnego śladu, chyba że dostaniesz w twarz to może wybić jedynkę albo przebić policzek, zdjęcia takich trafień znajdziesz w google. ;o(
No i cała zabawa w ASG polega na 3 rzeczach.. na ubiorze, później na ubiorze i na końcu na ubiorze.

Jak chcesz naprawdę dobrej rozrywki gdzie wariat z repliką na 550 fps nie zrobi Ci krzywdy to baw się w paintball.

Repliki ASG nadają się tylko na zabawy typu milsim, ale to już zupełnie inna bajka.
Do rekreacyjne zabawy tylko paintball albo speedball.
Speedball możesz spróbować w Zambrowie, tam chłopaki prężnie rozwijają ten rodzaj paintballa. A w leśną odmianę pograsz na miejscu.
Wpisz w google paintball Łomża i kilka miejsc Ci wyskoczy.

Już niebawem w Polsce można będzie to zrobic :):)
Więc szykuj sie na naszego świadka :):):)
Tylko fotkami znowu nie błyskaj bo sam wiesz jak to sie kończy :):):):)

martuchnam, najpierw zrób kupę, następnie kilka głębszych wdechów i wydechów, podrap się po głowie i pomyśl... dlaczego mam się podniecać gimnazjalistami którzy piszą na forum, po tych czynnościach idz już spać.

Rozwiesiłam plakaty, i w każdą skrzynkę wrzuciłam ulotkę. Ten pies był ze mną osiem lat, więc wątpię że nie tęskni. Druga suczka, która została w domu tęskni za nią bardzo. A Pani Teresce radzę zająć się sobą!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org