Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Art. 178 pkt 3 Konstytucji |
i wydaje mi się że za kopertę dlatego nie zostałeś ukarany ale opłatę to mój drogi wjeżdżając za znak strefy płatnego parkowania to powinieneś wnieść bez względnie znajdując się na drodze publicznej bo jedno nie wyklucza drugiego. Radni są prawdopodobnie zwolnieni z opłat w drodze Uchwały tak się domyślam dlatego nie musieli wnosić opłaty a ty niby dlaczego miałbyś nie płącić bo stanąłeś na kopercie???/Jeśli nie ma dla kogo to nie znaczy że jak zaparkujesz ty na kopercie to koperta Cię zwalnia z opłaty...złe znaki to inna sprawa...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Art. 178 pkt 3 Konstytucji |
U mnie, dziś mam promocję, 1 zł za stronę :)
|
|
o o o o o o o o ooooo tej porze ??????
|
|
a co powiedzcie mi ta straż miejska takiego pożytecznego robi zacznijmy od tego ok ???? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ale którym , bo u nas jest tego jak u ruskich rakiet :) Anatol M.
|
|
małe przepiórcze malowanki :) nawet by pasowały
|
|
Gross to pol zyd i klamca takie bzdury napisal w tej ksiazce ze glowa mala
|
|
_mały_ ma racje dobrze że nam wstydu nie narobił i nie kupił Dacia Logan bo wtedy to by się rozegrało :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
panda nic dodac, nic ujac...przypadek panstwa Wasniewskich dal przyzwolenie dla prawdziwych morderczyn na latwe pozbycie sie niechcianego dziecka...zamordowac, udac, ze byl to wypadek, poplakac w telewizji i nie ponosi sie konsekwencji. to nic, ze bylo to bezbronne malenstwo, to nic, ze zbeszczeszczono zwłoki, to nic, że ukryto je i odegrano cała szopke, przeciez ona byla w szoku... Ja jako matka jestm za kara smierci, w takich przypadkach szczegolnie... Nie tak wygladaja i przezywaja wielki smutek rodzicie po sracie dziecka, jestem niemal pewna, ze to byl niezle nakrecony serial z para zajebistych aktorow...
|
|
madziara a na co _maly_emu patyk , jak on go używał tylko do grzebania w g ....e
|
|
w worku na plecach będzie nosił
|
|
Ooo Obelix a co to ?;)
|
|
robciu trolle to przecież takie małe , konusy garbate , jak ten nasz smyk _maly_
|
|
na co tylko _mały_emu te kokardki ? na zbukach będzie wiązał ?
|
|
Masumi:) A niech podziwiaja cud miód:):) a co niektóre niech zazdroszczą :):) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Popieram i również pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |