Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukces Polskiego Rządu PiS |
Jak ma być dobrze jak dzieci rodzą dzieci, zamiast zdobyć wykształcenie czy jakiś zawód , szlajają się po Milano i innych dyskotekach nawalone nastolatki. Póżniej stoją w kolejkach po zasiłki , zapomogi i mieszkania socjalne. Gdzie taki głąb jeden z drugim robotę dostanie ? Co on umie, do czego się nadaje ? Inna sprawa to, pseudo uczelnie łomżyńskie kształcące rzesze niedouczonych magistrów np po anglistyce, gdzie taki pracownik , to nie nadaje się nawet do stania w sklepie z pietruszką.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukces Polskiego Rządu PiS |
Jak to brutto , to za dużo dają
|
|
Witam. W tym roku wybieram się do liceum. Zastanawiam się nad 1, 2 i 3 LO. Gdzie najlepiej będzie mi uczyć się na rozszerzeniu matematyki i fizyki? Którą szkołę polecacie? proszę bez głupich komentarzy:)
|
|
w kupiskach na początku jak się wjeżdża od Łomży po lewej stronie jest elektromechanika albo na ul.sosnowej
|
|
dzwonilam, dopiero 20go lutego inkasent spisywał w bloku liczniki więc mam cierpliwie czekać i szykować kasę :P
|
|
zna ktoś dobrego, taniego fryzjera w łomży? proszę o adres w komentarzach :)
|
|
mam tylko meila,marlborom@wp.pl tam mozna wyslac swoje Cv ze zdjeciem.
|
|
W "blaszaku" tam gdzie CTO - pan Krzysiek :).
|
|
podbijam temat, wiadomo coś w tej sprawie? pytałam znajomych, na razie nie ma odzewu
|
|
matma fiza = 1lo
|
|
Frotka ma rację. Rabaty są tylko na leki nierefundowane. Zmiana przepisów związana również z nieuczciwą konkurencją między aptekami. Więcej pieniędzy zostaje dla państwa. Ot i cała polityka.
|
|
na poprzednią Panią doktor wydałam na same wizyty prawie 300zł a wizyta na dzień dobry 70 zł. Plus leki- w sumie około 500ł.. dodać i ładny wynik wychodzi.. zdzierstwo a poprawy żadnej. Mam nadzieję, że dr Klepacki coś zaradzi.
|
|
W zależności od typu matrycy (led, ccfl, matowa, błyszcząca, rozdzielczość matrycy - zależy od modelu laptopa) cena matrycy nowej 300-470zł + 50-100zł za wymianę w zależności od firmy.
|
|
ten konus i tak nie pomoże ci w każdy temat musi dorzucić swoje 3 grosze
|
|
Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 28-02-12 08:08 Zezol,czy to prawda co piszą wyżej,że kobiecie zrobiłeś dziecko? facetowi raczej nie da rady ha ha Kasia..
|
|
Nie które szkoly sa ratyfikowane, ale nie wszystkie. Jest strona www na ktorej mozna sprawdzic
|
|
Autor: h0j (---.55.techtel.pl) Data: 28-02-12 13:58 Nie tylko te należace na ziemi niemieckiej.. brednie jakies może i brednie podaj link do strony i po temacie :-)) Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Na parterze w tej dużej sali
|
|
Zabierz Tuska on tam często jeździ.
|
|
No i proszę nasz forumowy masakrator potrafi jednak w przebłyskach świadomości coś innego napisać jak tylko MASAKRA ! ciekawe na ile czasu teraz się zatnie ?
|
|
http://zerkaj.tk/obrazek.php?182 Patrzcie tutaj nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Konrad Westerkamp tylko od razu mówię,że tam jest ciężko i osoby będące tam pierwszy raz muszą podwójnie się starać
|
|
Wiecie, gdzie w Łomży są najlepsze salony optyczne w Łomży? Chodzi mi szczególnie o duży wybór ładnych oprawek.
|
|
Okularium przy Dmowskiego
|
|
Witam jedzie ktoś z rana do Białegostoku??
|
|
Polecam Boguslawa Nowackiego.603 992 718
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |