Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
homofobia |
Pytasz: "gdzie dziś mogą się spotkać ci, którzy dwadzieścia lat temu przychodzili do klubu" Może pora coś zdziałać "w tym temacie"? Myślę tylko, że problem w tym, że w dzisiejszych czasach i w tym miastku takie miejsca są raczej na granicy opłacalności, ponieważ trudno utrzymać lokal, który będzie miał frekwencję jeden, dwa dni w tygodniu. Przykre, ale moim zdaniem prawdziwe. Szara rzeczywistość skrzeczy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: homofobia |
fanka bocianka oooooo tu mnie zaskoczyłaś miło ja mam xp tyle lat , Nie zamienię na inny bo te 7 za dużo wysyłają informacji o właścicielu kompa ;( Kliknij prawym na pasku zadań i będzie zakładka menadżer zadań i wpisz procesy .exe w google i zobaczysz czy nie masz wirusów na kompie:)
|
|
proponuje wszystkim tu zgromadzonym... wyjsc na powietrze...osly to sa wszedzie...dlugo szukac nie trzeba,wystarczy spojrzec w gore:) facmen
|
|
szkoda chłopa, pies mu mordę lizał, a teraz co, sam siedzi na łapach i jajca liże ?
|
|
No to i mnie wziło na wspominki :) Stalowy Bagaż z Trojanowską , Kasa Chorych , Mech , Dżem, Budka Suflera , Perfekt z Chołdysem :):):) I to wszystko na Sadowej w WDK-u :):) Oj szalało się szalało :):) ***** ***
|
|
Ba :):):) Bo psu do budy plecak rzucał a sam zamiast do szkoły to obok szkoły chodził :):):) To pies się ponauczał i lezy :):) Pies mądrzejszy od pana teraz :):) ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |