Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie zboczony - wstęp wzbroniony. |
trochę historii : Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-01-12 22:13 pojeby normalnie pojeby. czlowiek sie pyta na powaznie a ktos se jaja robi. masz ochote jechac do anglii?? to ********** ja chce sie uczyc w polsce jezyka i tu pracowac. i jak ma ktos zamiar pisac jakies pierdoly nie na temat to niech ie nie wypowiada wogle Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 07-01-12 22:18 panda19833, W OGÓLE to najpierw naucz się języka polskiego Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-10-11 10:46 CZESC MOZE KTOS WIE GDZIE MOZNA ZNALESC SZKOLE DLA DOROSLYCH PO PODST.ALBO GIM.DO KTOREJ NIE TRZEBA CHODZIC CO ZAJECIA. A NAUCZYCIELE NIE MAJA NIC PRZECIWKO TEMU?? I OCZYWISCIE NIE TRZEBA SIE UCZYC ZA MOCNO??? CHRAODZI TU KONKRETNIE O PRACE I WIADOMO ZE CZLOWIEK NIE MA ZA DUZO CZASU NA NAUKE. W NIEKTORYCH SZKOLACH ZAOCZNYCH NAUCZYCIELI NIE INTERESUJE ZE CZLOWIEK NA PRACE W WEEKEND I NIE ZAWSZE MA KIEDY PRZYJSC NA ZAJECIA A CO MOWA O OSTRYM UCZENIU SIE. BARDZO PROSZE O POMOC .Z GORY DZIEKI Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-10-11 10:57 WESZLAM NA ICH STRONE ALE NIE MOGE ZNALESC NIGDZIEJ CZY MOZNA TAM ISC PO GIMNAZJUM Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-10-11 10:59 JA NIE NAPISALAM ZE BEZ CHODZENIA I NAUKI ALE ZEBY NAUCZYCIELE NIE PRZYWIAZYWALI WAGI DO CZESTEGO OPUSZCZANIA ZAJECIA. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM maruda Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-10-11 11:03 I WYOBRAZ SOBIE ZE JEST TAKA SZKOLA TYLKO DLA MNIE ZA DALEKO I ZA DROGO. TO SIE NAZYWA SZKOLA EKSTERNISTYCZNA Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-01-12 17:52 ty zezulcu do zezowate szczęscie masz cos do mojego polskiego?? jestes prostym tempym kretynem. widzialam ze czasto wlazisz na posty innych i wtracasz sie, mącisz nie wiem po co??? czlowek sie normalnie pyta o cos a ten wlazi i nie na temat pisze. ( sorki ze tez pisze teraz nie na temat ale nie mam gdzie do tego kretyna napisac) nie wiem po co ten typ sie wypowiada na temat skoro nie ma nic ciekawego do napisania. o mi karze polskiego sie dobrze nauczyc tylko nie wiem po czym stwierdzil ze nie umiem??? skonczylam studia i pracuje w urzedzie pisze na komputerze wiec chyba oczywiste ze pisze poprawnie a ten glab mi wyskakuje z takimi tekstami. tutaj widze ze ludzie zamiast sobie pomoc to pisza glupoty takze ja tez musiualam napisac nie na temat tam gdzie jest tego padalca pelno. Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-01-12 13:11 ZEZOWATE SZCZESCIE TY ZEZULCU GLUPI ja to takich szmat jak ty nie mam szcunku tez a twojego malego chu++ja nie chcialbym nawet kijem dotkanac. panda19833 , nie ośmieszaj się, bo kto uważa, że jest czymś, gdy jest niczym, ten zwodzi samego siebie. NO COMMENT !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie zboczony - wstęp wzbroniony. |
wpm, raz robi za faceta i jest ekspertem od budowlanki, innym razem jest kobietą co przedłuża włosy...
|
|
Bunio zanim wyjdzie z ZK to trochę latek minie:)))
|
|
Jw: ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |