Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co stworzyło totalnego folksdojcza? |
madziara,nic z tego ,ja wypiję wszystko!!!!Wszyściuteńko!Do dna!hahah
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co stworzyło totalnego folksdojcza? |
Jest małe ale!!! W takim stroju na winko zapraszam ![]()
|
|
Jo pamiętam jak się skakało z Mario 3mając pada w dłoniach :P i inne shizy :P
|
|
madziara,nic z tego ,ja wypiję wszystko!!!!Wszyściuteńko!Do dna!hahah Omanio nie bądź ![]()
|
|
NIE NIE wino jest dla ciebie madziara jest gościem
|
|
Obelix ja i żmija???Toć my jak siostry;-)
|
|
dziś też mi jakiś ***** z BL wymusił pierwszeństwo
|
|
Proszę, m. in.: http://www.toltec.pl/sciezka/index.html
|
|
Obelixie,jestem pod wrażeniem,ze pod moim jadem widzisz jakieś światełko;-)Czy oby nie zadużo winka poszło w obieg?
|
|
w UNI GLAS spytaj a tak to raczej wątpie żeby ktoś się podjął takiego wyzwania :)
|
|
Nie do konca Lomza, ale okolica. www.akwaria.biz
|
|
ja ma być to aerobik, ćwiczenia ruchowe itp to jest za KINECT ! Move obsługuje tylko wymachy rąk, Kinect skanuje Ciebie całego, i analizuje KAŻDY twój ruch, nogi, ręce, biodra, głowa wszystko wyłapuje. No i +, że nie trzeba mieć nic w ręku itp. No i chyba tańszy jest, choć nie jestem pewien co do tego. Jednak myślę, że KINECT byłby odpowiedniejszy ;) Kasia..
|
|
Dobranoc Obelixie;)
|
|
A mnie dzisiaj BLeon na szosie zambrowskij chiał bok obetrzeć. Jechał prawym pasem i zamiast skręcić w Piłsudskiego jak znaki na niebie i ziemi pokazują, pojechał prosto na Zambrów. Jeszcze trąbił,że niby ja wymusiłem. Inna sprawa,że ten debil co wymyślił rozwiązanie pasów ruchu powinien dostać nagrodę Darwina. Ludzie jeżdzą na pamięć i do głowy im nie przyjdzie, że pas może robić takie zawijasy. Drugi taki zawijas jest przy banku PKO niedaleko Stokrtoki. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
też dobrze haha
|
|
no pisałam, że w Kauflandzie :P W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
albo flaszkę WÓDKI :) Kasia..
|
|
aha W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Zasadniczą różnicą między Move a Kinect jest taka, że ten pierwszy ogranicza się do ruchów wykonywanych rękoma, natomiast Kinect odwzorowuje ruchy całego ciała. Zaletą Move jest jego dokładność odwzorowanych ruchów stąd bardzo dobrze gra się w gry manualne (tenis, kręgle, strzelanie łukami, rzuty dyskiem, walki gladiatorów itp.) opóźnienia są praktycznie niezauważalne. Kinect jest mniej dokładny jednak nie wymaga kupowania kontrolerów, zapewnia lepszą zabawę w grach typu fitnes, siatkówka, zjazdy narciarskie. Jeśli ma to być dla córki, wydaje mi się, że lepszą opcją byłby Kinect, choć osobiście posiadam Move i jestem z tego bardzo zadowolony. Kasia..
|
|
![]()
|
|
przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi i zobaczyłam tą sunie na zdjęciach, aż żal serce ściska..... Jak ludzie w ogóle tak mogą zostawiać psy na takim mrozie!!!!!!!!! To jest nieludzkie! Z miłą chęcią przygarnełabym sunię ale jestem w podobnej sytuacji co Anna, mam dwa psy. Ale gdybyś tylko potrzebowała jakiej kolwiek pomocy Anna to pisz, na pewno pomogę. Masz wielkie serce, że ją przygarnełaś do garażu, ma kocyk,ma gdzie spać,co jeść co pić. Dziękuję!!! Daj znać jak będziesz czegoś potrzebowała dla pieska.
|
|
CKP TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
dołożę i swój ch..
|
|
Na Rządowej robią od lat. Kasia..
|
|
ja to mam hajsu ale zapieprzam na 3 etety.
|
|
Bebilon pepti 1 i 2 kosztują po 7,06 za puszkę bez ograniczeń ilościowych, ani wiekowych na pacjenta. Refundowane są w ściśle określonych zespołach wrodzonych defektów metabolicznych, alergiach pokarmowych i biegunkach. O refundacji dla pacjenta decyduje lekarz w oparciu o posiadane wyniki badań, zaświadczenia od specjalistów itd itp. Jeśli posiadacie zaświadczenia od alergologów o przysługującym prawie do refundacji, a mimo to pediatra nie chce wypisać Wam mleka na zniżkę... trzeba zmienić lekarza pediatrę lub zgłosić sprawę do Rzecznika Praw Pacjenta.
|
|
Niestety jest to też prawda że połowa "pracowników" w łomży to nie umie łopatą pracować a chcą kasę za to czy się stoi czy się leży... ale trzeba nie tylko w skali łomży ale całego kraju zwrócić problem na czarną strefę i zarobki minimalne. Każdy zdrowo myślący człowiek wie, że za minimum pracować można ileś tam czasu ale nie 5 - 10 lat no ale państwo tego nie widzi i tak zusy minimalne etat jest a kasa pod stołem to są realia naszego kraju złodziejstwo w biały dzień !!
|
|
Oczywiście , musisz skonfiguować sobie , ale to parę minut. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Pracy nie ma kasy nie ma to i pijanych nie widać.Smutna prawda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |