sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stała się ikoną uciśnienia LGBT. Okazuje się, że to fejk

a boziu uchowaj , jakie towarzysze MY to MY , ja i TY

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stała się ikoną uciśnienia LGBT. Okazuje się, że to fejk

W tamte rejony jeżdzą samochody z np. wędlinami. Dogadaj się z kierowcą i już. Jemu żaden wysiłek a ma kilka stówek w kieszeni.

Dokładnie, tak czy inaczej, wszystko odbędzie się wg wcześniejszych zapewnień i ustaleń. Maruda, mam nadzieję, że masz tego trochę :) Każdemu uczestnikowi przedstawiony zostanie regulamin akcji.

Na miejscu dokonamy podziału na 4 grupy, piloci grup zostali już wytyczeni.

REGULAMIN AKCJI :

1. Pojazdy uczestników Protestu muszą posiadać aktualne badania techniczne dopuszczające do ruchu po drogach publicznych oraz wszelkie niezbędne dokumenty.

2. Bez wyraźnych informacji Koordynatorów nie wykonujemy żadnych nie ustalonych wcześniej działań.

3. W trakcie przejazdów, jedziemy zgodnie z przepisami ruchu drogowego, nie przekraczając prędkości, zmiany pasów ruchu odpowiednio sygnalizujemy.

4. Podczas przejazdów, zważywszy na przejazd grupowy, zachowujemy szczególną ostrożność, oraz bezpieczną odległość między samochodami.

5. Podczas akcji na stacjach benzynowych

- nie zachowujemy się wulgarnie lub agresywnie w stosunku do pracowników, oraz innych osób postronnych;
- nie powodujemy strat materialnych poprzez niszczenie mienia, czy dóbr osobistych;
- nie wdajemy się w zbędne – powodujące konflikt – dyskusje z ewentualnymi agresorami.

6. W razie ewentualnego blokowania ulic, stosujemy się do wytycznych koordynatorów. Zachowując zdrowy rozsądek i dbając o bezpieczeństwo.

7. W wypadku nagłej potrzeby (wypadek lub inna sytuacja losowa zagrażająca życiu lub zdrowiu) przerywamy protest do czasu zażegnania niebezpieczeństwa

Nie wiem czy to humor mam taki czy nie, ale jakoś nie za bardzo mi się podoba.. :)
Revival.. hmmm. :))

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Chłop chciał coś sprzedać i w między czasie oszukać ludzi i się zawiódł na łomąyńskim forum, no ludzie Wy nie kupujecie żarówek energooszczędnych?

Co się dzieje, gdy umieramy? To bardzo ważne pytanie.
Ta kwestia intryguje rodzaj ludzki, odkąd jesteśmy w stanie się takim rzeczom przypatrywać.
Czy istnieje życie po śmierci? Gdzie idziemy?
Czy istnieje dosłowne Piekło i Niebo? Czy przechodzimy do innego wymiaru? Na inną planetę? A może tylko znikamy i przestajemy istnieć?

Aaa młody inżynier, czyli pewnie student 3 roku polibudy tuż po wyborze specjalizacji :p U mnie ci, którzy nie dostali się na tą co chcieli musieli iść na technikę świetlną, bo tylko tam zostawały wolne miejsca... ;))

tam nie chodzi tanio, zrobi kanałówkę ząb siedzieć będzie rok-dwa lata, albo jak jakaś pindor to skażenie i płać jeszcze za antybiotyk, ja tam wychodzę założenie że lepiej jest iśc do dobrego z renomo, trochę wybulić ale ostatecznie zapomnieć którego zęba robili na lata

chodzi o drobną pożyczkę ;/ 30- 40 zł

ja Ci mogę ze dwa wiadra prądu odsprzedać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org