środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JKK Kmicic rosyjski agent w natarciu.

A do Czerniawskiego nie mam pretensji za ogrzewanie że cena ma wzrosnąć, tylko za ogólny brak działań w tym mieście: jakieś tam podstrefy, wyjazdy do Chin, Kaliningradu- co to ma być, co to dało? Przeczytajcie o bezrobociu w mieście i niech się nie zasłaniają zimą bo przyczyną jest brak większych zakładów,fabryk itd. To mnie boli jako mieszkańca bo to ładne miasto a dziadzieje z roku na rok

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JKK Kmicic rosyjski agent w natarciu.

Nie wiem, mnie pytasz. Kto mógł zresztą przewidzieć taką zimę.
W okresie letnim od maja do października nie powinno się w ogóle nie płacić. W pozostałym okresie ceny dwukrotnie wyższe.

lauracrow1 , a ty to jesteś sama, bo jesteś jędzą , czy jędzą jesteś, bo jesteś sama ?

Autor: lauracrow1 (---.introlan.pl)
Data: 18-03-10 13:22

hm...wlasnie...ja jakos nie moge pojac jej toku rozumowania, sposob w jaki pisze posty jest dla mnie kompletnie nie zrozumialy, czasem jest to maslo maslanie, piepszenie o dupie maryny i co najwaniejsze ma sie to jak piernik do wiatraka...

Data: 14-12-10 22:33
umyj zeby, a z mordy wywal łajno wtedy moze jakas dentystka zechce zajrzec ci do ryja

Data: 06-05-10 15:38
Czesiek wyrazaj sie troche, bo kiedys ci ktos ten jezyczek upierdoli jak bedziesz go tak nagminnie wystawial

Data: 25-10-10 19:24
najlepiej to se kur wa zolte papiery zalatwic i kazde zwyrodnialstwo odpuszcza, do jasnej kur wy nedzy! Przeciez czlowiek niespelna rozumu jest bardziej grozny niz zdrowy, bo zdrowy bandyta ujebie tylko tego, do ktorego cos ma, a ********* to

Data: 25-10-10 19:27
do rozkladania nog to wiedza jak sie zabrac ale po gumki za dyche do apteki to juz nie pomysla co? Takie kobiety nie maja praw, skoro wie, ze od dymania bez zabezpieczenia zachodzi sie w ciaze to albo sie zabezpieczaj albo sie nie dymaj! Proste

Coś się jednak powoli dzieje. Przypomnij sobie okres prezydencji poprzedników. Co zrobili - g...wno. Tylko afery jedna za drugą. Nawet ni potrafili nsię dogadać z SSE.

bo u nas w Łomży nie ma dobrych fachowców :)

urbi et orbi !

parę lat wstecz mieszkałem na osiedlu Śniadeckiego, polecam ,cisza, łatwy dojazd, strzelnica dobrze zagospodarowana,z dzieckiem można spędzić cały dzień,odnowione bloki, chodniki,place zabaw,....... mili sąsiedzi, kilku "charakternych" chłopaków.....pozdrawiam!!!

Anatol M.

Może ktoś wie, gdzie w Łomzy można zamówić w sobotę domową wizytę lekarską.

Anatol M.

elitarny-super a chciałam to samo napisać. Uprzedziłeś mnie. Szkoda że nie byłam pierwsza. Ale potwierdzam. To za acta dali mu czerwoną obrożę, ciekawe czy ma czipa, bo będą poszukiwania na skalę światową:D

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org