Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mieszkańcy Białegostoku szkalowani za sprzeciw wobec marszu LGBT |
z chamem trzeba po chamsku, bo BYDLE nie zrozumie inaczej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mieszkańcy Białegostoku szkalowani za sprzeciw wobec marszu LGBT |
a ja bylam w amelii na legionow i tez fajnie robia... nie idz tylko na dworzec pks studio MM tam zaspiewali mi 2200 zl myslalam ze mi oczy wyjda...
|
|
Ja chcę jechać W KIERUNKU IMPERIUM CZYNGIS-CHANA :)) Od lat po głowie tłukła się Mongolia i kraje dawnego ZSRR z Rosją na czele. Teraz trzeba to zrealizować :))
|
|
to fakt...
|
|
lomzyniak2 odpisałem Ci na meila podaj tylko tel kom w odpowiedzi bo tak będziemy tu pisać i pisać tzn będziemy robić dym a ja wolę ogień bo dym wiatr rozwieje :) ![]() urbi et orbi !
|
|
jd 0.5 50zl, ballan 0.5 30zl
|
|
nie bylo widac bylo super ...nie pamietam juz ale oplaca sie musisz sie przejsc i sie dogadac moge podac ci nr tel... 86 216-29-90
|
|
Dziękuję:) może się wybiorę i pogadam:)
|
|
kurna!!! Zbych za drogo , spuść z ceny , masz z czego :):) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
1,73 i już !!! ![]() urbi et orbi !
|
|
po ile denaturat teraz w Biedronce ??? chcę zaprosić przyjaciół na urodziny i muszę coś do picia kupić
|
|
marudo, nie jadż z niem , wywiezie Cie i gdzieś w polu zostawi,
|
|
pogrzebowa ?
|
|
pytanie było co kupić chłopakowi a zmieniło się w wojnę hahaha jak zawsze ;)) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
tak ale jak dla mnie to jest git majonez to tylko kuferki z poduchą :))
|
|
dla nas z marudą to kup jaką perfumę , bedziem mieli świeży oddech
|
|
to " dębowe jesionki" też sprzedajesz ?
|
|
przejdzie !
|
|
Ja to brzozową poproszę :):):)
|
|
PANIE prezesie Lipski -będzie pan przyglądał się kosztom ponoszonym przez spółdzielców i tu w pełni się zgadzam z prez.Fiedorowiczem,że jest pan super demagogiem,dlaczego nie zrobiłpan tego kilka lat temu i kilka miesięcy temu,jak ustalał pan opłaty uzależnione od sp-ni.Otóż za odczyt liczników wody płacimy rocznie prawie 36zł w ŁSM i gosp.komunalnej niecałe 10 zł,za odczyt liczników centralnego ogrzewania 10 zł od 1szt,w Łsm niecałe 5zł i ostatni kwiatek podwyżka za sprzątanie klatek schodowych o 30%.I jak tu nie nazwać demagogią wypowiedzi pana o kosztach jakie ponoszą lokatorzy.MPEC ostatnio dużo wymiwniał sieci i inne roboty ,a w perspektywie rtemonty ich jakość pod psem balkony remontowane gorzej ciekną,jak przed remontem,płytki na klatkach"gruchają',ajuż chyba spnia dostanie Nobla za docieplanie wiatrołapów od środka,a na roboty wykonywane,żadnego przetargu.Jeszcze można byłoby dużo szczególnie w kwestii zatrudnienia i plłac,ale to może temat na póżniej,Tak,że jak się wytyka żdżebełko w czyimś oku to trzeba widzieć belke swoim.
|
|
Ja tam wolę pić to co lubię , no ale skoro za zdrowie gospodarza ma być to przejdzie to co da :):)
|
|
Zbychu, to na kiedy mam watówkę rychtować i gumiaki pastować ?
|
|
Zbych :) O siedzenia się nie martw też bo noszę z sobą :):) A jak by co to i coś tam sobie na zagrychę upichcimy z zezem :):) Abyś dał co do rondla wrzucić :):) ***** ***
|
|
Witam mam pytanie czy ten Starszy gość co ma ten lombard daje pożyczki pod zastaw dowodu osobistego? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
![]()
|
|
Oj tam zezuś nie wybrzydzaj :):) Gościnność się liczy a nie co z czego :):):) Wełna nie wełna aby ... pełna :):):):):) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Do pracy a nie klikać w kółko facmen
|
|
s siedlcach na potege szukaja kierowcow. i to ty dyktujesz warunki 3 tys to placa minimalna TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ciekawe czy przynajmniej częśc mieszkańców będzie robiła: beeeeeeeeeeeee :):):):) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
maruda śliczne masz garnki Omania będzie w niebo wzięta. gratulacje
|
|
A tak sprywatyzować może ten bajzel? To byłoby rozwiązanie.Musimy uwierzyć w to że prywatny właściciel bedzie należycie dbał o swoich konsumentów,niż ten miejski(niczyj) właściciel szastajacy naszymi pieniędzmi.Tajemnicą poliszynela jest to że MPEC i inne tego typu miejskie firmy to państwa w państwie.Czas to zmienić.
|
|
Poniżej przedstawiamy oryginalny fragment pisma Zarządu MPEC do Prezesa Zarządu SM „PERSPEKTYWA” dotyczący cen ciepła z podkreśleniem istotnego fragmentu wyjaśniającego o jaka cenę chodzi. Każde porównanie ma tylko wtedy sens, kiedy jest sprowadzone do wspólnego mianownika. Jedynym obiektywnym wspólnym mianownikiem przy porównywaniu Taryf dla Ciepła jest cena ciepła. Oto fragment pisma: „8. Cena ciepła (jako składnika cen i stawek opłat w Taryfie dla Ciepła i jako jedynego obiektywnego składnika dającego się porównywać między przedsiębiorstwami energetycznymi) wytwarzanego w Ciepłowni Miejskiej w Łomży należy do najniższych w kraju. W aktualnie obowiązującej Taryfie dla Ciepła wynosi ona 20,95 zł/GJ netto. Dla porównania ceny ciepła z Taryf dla Ciepła w innych sąsiadujących miastach aktualnie wynoszą: a) Białystok - elektrociepłownia - ciepło w wodzie - 26,63 zł/GJ b) Białystok - MPEC Białystok - 25,9 zł/GJ c) Grajewo - 25,59 zł/GJ d) Kolno - 25,87 zł/GJ e) Zambrów - 26,45 zł/GJ” A oto adresy pod którymi znajdziemy oficjalne aktualne Taryfy dla Ciepła i ceny ciepła w nich zawarte. http://edziennik.bialystok.uw.gov.pl/ActDetails.aspx?ID=13503 – Zambrów http://edziennik.bialystok.uw.gov.pl/ActDetails.aspx?ID=12100 – Kolno http://edziennik.bialystok.uw.gov.pl/ActDetails.aspx?ID=11511 - MPEC Białystok http://edziennik.bialystok.uw.gov.pl/ActDetails.aspx?ID=11437 – Elektrociepłownia Białystok – cena ciepła w wodzie http://edziennik.bialystok.uw.gov.pl/ActDetails.aspx?ID=10643 – Łomża http://edziennik.bialystok.uw.gov.pl/ActDetails.aspx?ID=10990 - Grajewo
|
|
No i tak jak pisałem, zaczęła się nagonka na mpec. Co najgorsze, teraz dzięki paru krzykaczom pana L zwykli ignoranci będą szczekać głośno jak psy na łańcuchu. Oj nie ładnie. Tak z czystej ciekawości, dlaczego nie napiszecie jak zarabiają spółdzielnie na pieniądzach mieszkańców za ciepło właśnie? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |