Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego PiS tak zajadle |
NIE , tylko właściwy terytorialnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego PiS tak zajadle |
To chyba będzie policyjny. Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
jak taki mądry to moze zapytaj gdzie mieszka? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Cze, chce zapisac sie na taniec (jeszcze nie wiem jaki, hip hop lub towarzyski). Jakie szkoly polecacie ? Pa Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
maruda za dużo razy w pogo zostałeś stratowany przez kolegów:)))))) Wal samarę brudasie :)))
|
|
zezowate szczescie, my sie tu produkujemy a zainteresowana zniknela :)
|
|
piesek nie mówi :) adamosxx Borys-50
|
|
Dobrze ze ty nie musisz robić bo od urodzenia nim jesteś :):):) Miałeś chłopie szczęście że uniknąłeś od dziecka rzeczywistego świata :):) .
|
|
antyon zapłaciłem ile chcieli umowa to umowa ale za dobrze wykonana pracę, profesjonalista powinien umieć prowadzić wesele dbać o gości i klimat. I może coś tam wypić ale wiadomo są granice. Co innego sylwester Anitka 92 to luźna imprezka i wogóle... co kto woli ja mam takie zdanie o nich
|
|
andzia :):) Na wszystkie zadane sobie pytania odpowiedziałeś tak :):) A to ostatnie badanie szczególnie sobie upodobałeś i badasz sie znacznie częściej niz raz w roku :) Widziałem twoją historię choroby:):)
|
|
No jeden z pracowników Orlenu w Piątnicy - a konkretnie placowy/dozorca czy jak go zwał miał oczywiście najwięcej do powiedzenia :)
|
|
regi-w twoim przypadku lekarz jest zbyteczny,wystarczy że zaczniesz myć ręce po wyjściu z WC.
|
|
Działa.
|
|
pytanie co wy wogole chcieliscie pokazac ty lomzynskim protestem????? rozumiem protest typu blokada autostrady jadac 40km/h i zapowiedz blokady autostrad na euro i nie zwazanie na to ze policja karze bo taka ich rola po to jest protest by utrudniac a nie zebrac sie na stacji i tankowac po 10groszy marza stacji na litrze to w porywach 50gr na litrze chcecie tanszego paliwa idzcie zablokujcie skarbowke jezdzie pod kacelarie premiera wyjezdzajcie na miasto i jezdzie 30km/h jak juz mowilem zaorac to wszystko i posadzic kartofle
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |