Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zakażniak |
To moze niech sie sasiedzi wyprowadza do Piatnicy , chyba ze wlasciciel Jamy im placi za to zeby zasypiali dopiero o 1 ...bo cos tu chyba nie tak ,albo jest impreza do 22 czyli do rozpoczecia ciszy nocnej albo do poznych godzin ...i nie wazne jak poznych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zakażniak |
Zgadzam się. Owszem muzyka jest potrzebna w sklepach ale nie kolędy. Jest bardzo dużo swiatecznych piosenek które mówia o sniegu, Mikołaju czy reniferach ale niestety ich slychać mało. Kolędy śpiewane w wigilijny wieczór wspolnie z rodzina powoduja u mne gęsią skórke a gdy jest ich wszedzie pełno poprostu krew mnie zalewa. Myśle że dla wielu ludzi kolędy maja magiczna moc i wielu nie podoba sie ze slychać je wszedzie.
|
|
ja to chyba nie będe chodzić do stokrotki bo mnie wkurwia ta sama melodia za każdym przyjsciem do tego sklepu to mnie tylko wkurwia !:/ Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Basia miała słaby charakter, ale była osobą wielkiego serca i ducha. Nie będę opowiadał o przyczynach jej desperackiego kroku. To by było plotkarstwo. Ale widzę, że najwięcej wiedzą ci, którzy pewnie nawet o Niej nie słyszeli. Przypomnijcie sobie tylko, kto organizował w Łomży koncerty WOŚP. Nie powinna była szarpać się na swoje życie, ale to mi nie przeszkadza szanować Jej pamięć. Zapalmy świeczkę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |