środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Kto jest kadrowym w urzędzie??

Odpowiedz na tę wiadomość

robciu
Witaj zagubiony w akcji ;)
Pejzaże zimowe , ale muzyka w sam raz na jesienny wieczór ;)

Marlen
Dobry wieczór :)

Dlaczego jestem ateistą?

Bo mam
+ 5 do charyzmy
+ 5 do inteligencji
+ 5 do wiedzy
Mogę rzucić:
- Radość życia
- Wkurzenie teisty
- Zauroczenie lachona
a od 10 poziomu:
+ 10 do wszystkich atrybutów i czar: Przywołanie Nietzschego
od 15 poziomu:
Zauroczenie lachona działa cały czas i mogę rzucić: Kisiel w majtkach
od 20 poziomu:
+ 15 do atrybutów, Kisiel w majtkach działa cały czas i mogę rzucić: Ognisty Bąk Bezbożnej Destrukcji
Od 25 poziomu: święcona ziemia dymi się pod stopami, święcone przedmioty tracą świętość po dotknięciu, święci ludzie padają na ziemię i płaczą z przerażenia, mogę rzucić piłką do kosza
od 30 poziomu: postać ateisty goreje żywym ogniem i mogę rzucić dyskiem
od 35 poziomu: święcona ziemia drży kiedy stawiam kroki, pękają mury świątyń, święci ludzie w promieniu 30 metrów zamieniają się w ateistów
od 40 poziomu: mogę przejąć umysł papieża
od 45 poziomu: mogę tworzyć własne wszechświaty
od 50 poziomu: mam na stałe atrybuty: wszechwiedza, wszechmoc, mogę rzucić wszystko w cholerę.
Jeszcze są czary:
- Prawdziwe widzenie - zabija wszystkie niewidzialne istoty w promieniu 30 metrów
- Sceptycyzm - działa jak dispell, tylko nie może być skontrowane
Ale są i ujemne fakty:
- Ateista nie uzyskuje uzdrowienia odwiedzając świątynie
- Ma permanentną klątwę ’ekskomunika’
- Niektórzy podczas rozmowy z ateistą zakrywają uszy i powtarzają w kółko ’nie nie nie nie nie nie’ co blokuje sporo możliwości dialogowych
- Ateista nie może się przyłączyć do kilku gildii, np. ’Liga Polskich Rodzin’ itp.
- Nie może używać pewnych magicznych przedmiotów, np. ’woda święcona’ czy też ’święty krzyż’
Za to może używać Kondoma Laickości, dzięki któremu do twojej drużyny nie dołączą niechciani NPC

Dlatego właśnie wybrałem bycie Ateistą

http://www.gadu-gadu.pl/katolicy-zatrzymali-ateistow

Zambrów (23 tyś mieszkańców) 589zł na mieszkańca (bez dotacji 345zł)
Łomża (63 tyś mieszkańców) 410 zł na mieszkańca (bez dotacji 254 zł)

Ale przecież Zambrów to wiocha ;]

ateizm pochwalony doznania to ty masz;)
Niezbędnik ateisty
Niezwykle osobiste rozmowy o ateizmie z kluczowymi postaciami polskiego życia publicznego. Piotr Szumlewicz zadaje pytania o najbardziej intymne aspekty duchowości, odpowiadają pisarze, filozofowie, dziennikarze, politycy, naukowcy i działacze społeczni, m.in Robert Biedroń

Niewierzący są nie tylko bardziej zadowoleni ze swoich seksualnych doświadczeń, ale jak zauważają badacze, są również bardziej otwarci na rozmowy o swoich pragnieniach i fantazjach.

http://nauka.newsweek.pl/seks-katolikow-z-poczuciem-winy,77172,1,1.html

17000

Treść jest ukryta

do "hansklos" miales pecha kolego bo tacy co robia wszystko -ale na prawde -to tylko pozytyw nie musisz nic organizowac cala budowa albo remont jest pod ich nadzorem i to oni kontroluja przebieg zeby wszystko gralo
te czasy ze potrzebujesz 10 firm sie skonczyly i to dobrze jest duzo latwiej zawsze byli pseudo fachowcy i beda to sie nie zmieni ja nie mialem najmniejszego problemu z remontem ustalona cena zostala a nawet bylo w koncu troche taniej robota wykonana bez poprawek i w dosc krotkim terminie
szef firmy sam na koniec robot obnizyl cene tylko do polecenia
niestety terminy maja bardzo napiete i trzeba troche poczekac ale jesli ktos ceni jakosc i cene -zaczeka pozdrawiam wszystkich

sraka nieboraka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org