Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mówisz „papież”, słyszysz „Morawiecki” |
- puk puk - kto tam ? - tenpubpl - Hahahahahahah :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mówisz „papież”, słyszysz „Morawiecki” |
Vorarbeiter naucz się pisać mój nick poprawnie, a po drugie idź jeszcze do szkoły, czytać ze zrozumieniem nie umiesz - jestem kobietą. Na szczęście jesteśmy w UE i ten przepis za kilka lat wejdzie również do Polski. Tak, będziesz miał obowiązek się zatrzymać przed pieszym. Tyle, że w innych krajach kierowcy nie robią tego z musu, a z własnej chęci, cóż widocznie w Polsce jest mało kulturalnych ludzi. I nie mów mi tu o łamaniu praw, bo ich dziecinko nie znasz. Nikomu nie wychodzę przed maskę. Mogłam zrobić rabanu temu facetowi i zadzwonić na policję, bo jechał grubo ponad 70km/h dlatego tak szybko do nas dojechał. A wąski przesmyk w przypadku korowodu aut, to 50 metrów. A samochód mi nie potrzebny, nie muszę się martwić o miejsca parkingowe ani o fakt, że niszczę środowisko.
|
|
Re: Mówisz „papież”, słyszysz „Morawiecki” |
Kawałek dla wszystkich tych , którzy lubią mocniejsze brzmienia ;) SORROWFUL ANGELS -"Denial" http://www.youtube.com/watch?v=wI0DocsiqzQ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |