piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biedroń wschodącą gwiazdą polityki

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biedroń wschodącą gwiazdą polityki

nienawidze ludzi ktorzy nie maja co robic i mieszaja sie w nie swoje sprawy jesli pies prowadzany jest na smyczy w kagancu to se mozesz pocalowac go pod ogonem haha moze ci ulzy. pewnie dniami i nocami siedzisz wygladasz przez okno i wypatrujesz kto co robi jak sasiad postawi samochod w nie odpowiednim miejscu odrazu napewno wzywasz policje zal mi ciebie taki szczurek co podpier..la kazdego a gdy ta osobe spotka pod blokiem usmiecha sie wita i mowi dzien dobry zalosne

Witam.szukam hurtowni tkanin w Łomży lub w pobliżu.Jeśli ktoś korzysta, proszę o pomoc.

ja piernicze ale wychudzony a czy jak sie zadzoni do schroniska to przyjada i go zabiora?

to jaK tyle masz to czemu zbychu sie nie pochwakil ze tylke placi hehe

A ja bardzo lubię kilka Krystyn . Fajne z nich babki jedne z mądrzejszych i mają poczucie humoru !

Jest takie powiedzonko: Obie siostry, obie Krysie, obie k...y zdaje mi się.

Poddajmy analizie samo słowo. pierwszy człon- Kry. Kry są bardzo podatne na przemieszczanie się. Często zmieniają miejsce pobytu. Trzeba użyć najbardziej ekstremalnych parametrów, by je unieruchomić.
STY? Kojarzy się ze stypą, czyli wiąże się z pożegnaniem. Pożegnanie daje nadzieję na nowe, stąd wprost proporcjonalna do osi czasu rotacja. I ostatni człon, NA wiąże się z poprzednim. Podatna Na zmiany, co już zostało omówione. Warto też uwzględnić inne, zdrobniałe brzmienie tego imienia, Krysia. Tu należy podkreślić człon SIA, co bardzo bliskie jest Pawlakowemu SIO, a co należałoby ewentualnie o kant d...upy potłuc.

..idźcie sobie jednak pogadać do pubu..czy to az takie trudne..? zamiast forum zaśmiecać..:D

niko wyłącz czasem caps lock

I dlatego do "Kuziof" nie będzie asfaltu

Czyli kolejne cztery lata "dorabiania" kosztem harcerzy do prywatnego budżetu...

A więc tak, co do tych plotków - dvw to coś w tym jest się o uszy obiło, ale ktoś tu wspomniał o związkach są związki na zakładzie i co robią??? nic siedzą cicho bo się boja że polecą i oni prywaciasz się nie bedzie z nimi cackał tak zwna grupa van pur. I to prawda ze ostatnio łamane są prawa prownika jeśli chodzi o zawyżone normy tygodniowe pracy, czy brak przerw podczas osmio gdzinnego tryb pracy itd ale każdy się boi itd....
I szkoda tych kobiet tak się nie robi.

ehhhhhh juz ja wam opowiadam na czym to polega a mianowicie zapewne Pan Mariusz chce wam zaproponowac abyscie zinwestowali pewna sume w fundusz ktory obraca pieniedzmi na gieldzie i szukali nastepnych glupich do zrobienia tego samego

nie jedz nie pij i nie bedzie powodow do niezadowolenia

Włosa nie spotkałem , zimno też aż tak tragicznie nie jest ale kebaba więcej tam nie zjem . Nikomu nie polecam ani nie odradzam tej pizzerii wasz wybór ale kebab tam ochyda, takie jest moje zdanie :)

tasm to akurat maesz odp cene do uslugio

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

gdzie w łomży półmetek??

A ja w Polsce jeszcze nie jadłem dobrej pizzy

koło Stokrotki albo nie ......koło 54

Będzie latane …

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org