piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Biedroń nie wystartuje w wyborach na prezydenta

Oddaj do przedszkola Mały artysta

Wiele dzieci będzie miało pociechę z niego. Ja bym tak zrobiła.

Odpowiedz na tę wiadomość

Jeśli chodzi o rondo przy ZUSie to zawsze starałem się być w porządku wobec innych i wewnętrzny pas wykorzystywać do skręcania w lewo i zawracania czyli tak jak powinno być jednak teraz po prostu mam to w dupie bo dla większości kierowców wewnętrzny pas NIE ISTNIEJE!

Kasia..

Ja rownież chodzilem dobrych pare lat do richtera, a takze w tym samym czasie wyjezdzalem z milerem na cwiczenia nad morze. Moim zdaniem to richter i miler obaj sa dobrzy, ale zdecydowanie richter jest w tych sprawach jesli chodzi o nauczanie sympatyczniejszy bo milera nie obchodzi twoj bol itp.

jeżeli chcesz szybko nabrać masę - ok. Możesz jeść różne białka, stejki:) odżywki, suplementy i tym podobne na potęgę - na zdrowie!

Pamiętaj tylko o jednym: każdy organizm ma pewne ograniczenia w przyswajaniu pewnych składników. Wpływa na to kombinacja poziomów kilkunastu pierwiastków w Twoim organizmie. Można tę kombinację ustawić tak, żeby przyswajalność była na dużo wyższym poziomie mając indywidualny program suplementacyjny. Taki program dostaniesz wraz z wynikami APW. Poczytaj o tym na www.biomol.pl Ja sobie robiłem kilka razy i jestem zadowolony.

r

Wystepuja o wiele gorsze skrzyzowania w polsce i jakos zadko kiedy zdarzaja sie wypadki. To jest tylko pospiech kierowcow lub brawura. Ten co nie ustapil pierwszenstwa napewno drugi raz nie powtorzy tego samego bledu na tym skrzyzowaniu, a dlaczego? bo bedzie bardziej ostrozniejszy, a to mu sie przyda do konca zycia podczas jazdy.

Juz przyjmuje w gabinecie na ks anny. Lecz gdy nie ma jej w pracy telefon ma wylaczony bo jest to jej numer sluzbowy!

w którym sklepie w Łomży można dostać alkomat taki lepszy . Tylko poważne odpowiedzi . Pozdrawiam

szkoda ze tona ten temat. moze ona w rzadko bywa tutej. a nawet niewem czy w cale bywa. Poprostu cieszyl bym sie jak znalazlbym ja. nie tu nie chodzi o milosc juz nestety nie powiedlo mi sie z tym:( ale przeprosilbym ja i zaproponowalbym przyjazn...

ja wam powiem tak: wlasciciel la paris to kawal cwaniaczka i znany jest z tego ze lubi obsmarowywac inne salony i wciska kit, ze jego kiecki sa prosto z Wloch czy ciort wie z jakich tam zagranic, a prawda jest taka ze moze tylko materialy sa z zagranicy ale kazda kiecka szyta jest w Polsce przez polskie krawcowe, wiec wez nam tu kitu nie wciskaj i sobie autoreklamy nie rob, bo jedna pozytywna i to az przeslodzona opinia i naprawi tych wielu negatywnych, kiecki macie drogie, spore zaliczki i wogole. zamiast obsmarowywac innych zrobcie cos aby klient byl naparqwde zadowolony, bo czasem mniej znaczy lepiej, a nie myslicie ze jestescie Bog wie jaka firma i musicie byc najlepsi, piekny wystroj lokalu to nie wszystko, ciasteczko i kawke to ja moge sobie na miescie wszamac

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org